Sarah Grünewald har været yderst udfordret på boligsituationen, siden hun og Rasmus Backhaus gik fra hinanden i foråret.

Og det ser bestemt ikke ud til at gå fremad i søgningen for den 35-årige 'Vild med dans'-vært.

I hvert fald ringer hun ind i denne uges udgave af podcasten 'Helt væk med Hemmingsen', fordi hun er desperat efter snart at få et tag over hovedet på hende selv og sønnen Luis.

Helt specifik et hus med en have, fortæller hun.

»Jeg synes, det er fedt at lave fjernsyn og gå på gaden og blive genkendt, men nogle gange kunne det også bare være fedt at gå ud i sin have i bar røv og lægge sig uden at behøve forholde sig til alt muligt,« siger hun.

Selvom Sarah Grünewald siger, at hun ikke er kræsen, gør hun det dog altså ikke helt nemt for sig selv i jagten på et hus.

For udover at et af 'kravene' lyder, at huset maksimalt skal ligge 30 minutter fra København, så har hun også et andet - og lidt mere besynderligt - krav: Nemlig, at huset ikke må være for mørkt.

»Jeg er mørkeræd, så det kan jeg ikke,« siger hun og fortsætter:

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i 2014. I februar 2019 oplyste parret, at de skal skilles. Sammen har de sønnen Luis.
Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i 2014. I februar 2019 oplyste parret, at de skal skilles. Sammen har de sønnen Luis. Foto: David Leth Williams
Vis mere

»Jeg fik tilbudt et dejligt sted, men fordi det lå midt ude i ingenting, kunne jeg ikke. Jeg er skidebange. Jeg har set for mange gyserfilm.«

Over telefonen lover Sarah Grünewald blandt andet 'gigantiske krammere' til den eller dem, der kan hjælpe hende med at finde frem til et hus, hun kan leje.

Hendes budget ligger i øvrigt på maksimalt 15.000 kroner om måneden.

Hør hele Grünewalds opkald i 'Helt væk med Hemmingsen', der udkommer mandag, her.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i 2014. I september 2018 gik parret fra hinanden, og i februar 2019 oplyste de, at de skulle skilles.

I podcasten 'Fårking Far', hvor Mattias Hundebøll er vært, har Sarah Grünewald tidligere fortalt, at det var en meget svær tid.

»Det har været rigtig hårdt, og jeg har grædt på en måde, som jeg aldrig har grædt før,« sagde hun.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus har sammen sønnen Luis på tre år.