»Jeg har et meget hidsigt temperament. Jeg har lært, at hvis jeg siger noget når det er allerværst, så ender jeg med at såre meget mere, end jeg egentlig vil.«

»Så vil jeg hellere gå med det selv og lige finde en formulering, hvor vi begge kan få noget ud af det, i stedet for at det bliver mudderkast.«

Det fortæller Sarah Grünewald i Sara Bros podcast 'Hjerteflimmer for voksne', hvor tv-værten snakker om de udfordringer, hun har med sit eget kærlighedsliv.

I studiet sidder hun sammen med musikeren Hjalmer, hvor de forklarer om de problemer eller de gode ting, de oplever i deres parforhold.

Sarah Grünewald ankommer til finalen. Finalen i Vild Med Dans i København lørdag den 19. december 2020. Programmet bliver sendt på TV2, hvor kendte par dyster mod hinanden. Finalen er program 12 i showets sæson nummer 17. **POOL via Ritzau Scanpix: Anvendelser faktureres ikke** (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix/pool)
Sarah Grünewald ankommer til finalen. Finalen i Vild Med Dans i København lørdag den 19. december 2020. Programmet bliver sendt på TV2, hvor kendte par dyster mod hinanden. Finalen er program 12 i showets sæson nummer 17. **POOL via Ritzau Scanpix: Anvendelser faktureres ikke** (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix/pool) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

For Sarah Grünewald er det lige det med at få tingene sagt, som kan være svært.

I podcasten forklarer hun, at hun har nemt ved at skrive hjertevarme kærlighedsbreve, digte og andre søde beskeder til sin kæreste, og at hun nærmest altid bliver rørt af sine egne skriv. Men det med at stå ansigt til ansigt og sige tingene er svært for den 37-årige skuespiller og 'Vild med dans'-vært.

»Jeg er så møghamrende dårlig til at kigge min kæreste i øjnene og fortælle, hvordan jeg har det med ham,« forklarer hun og fortsætter:

»Jeg vil jo bare et eller andet sted bare gerne holdes om, men det kan jeg ikke bare sige, for det kan jeg ikke finde ud af. Jeg ved ikke, om det er på grund af stolthed eller idioti.«

Sarah Grünewald lægger ikke skjul på, hvor meget det tager på hende, at hun ikke kan fortælle sin kæreste nogle vigtige og romantiske ting. For hun understreger, at hun virkelig har glædet sig til at komme ind i radiostudiet og snakke om emnet, så hun kan få nogle inputs.

Udover problemer med kærlighedsordene til sin partner snakker både Hjalmer og Sarah Grünewald om problemer med at have kærester, når man er kendt.

For turen på den røde løber til premiere og andre arrangementer byder altid på spørgsmål til kærlighed og spørgsmål til partneren.

Men da Sarah Grünewald først havde slæbt sin franske kæreste, Benjamin, med på den røde løber og derefter meddelte til journalisterne, at han ikke var interesseret i yderligere at dukke op igen, faldt der ro på opmærksomheden.