Sara Hjort Ditlevsen, der medvirker i flere danske som udenlandske film og serier og trækker gæster til teatrets bonede gulve, meddeler natten til onsdag, at hun skal giftes.

Bryllupsbudskabet blev offentliggjort på Instagram, hvor Saras udkårne i en video synger en sang, der får mange aarhusianere til at trække på smilebåndet.

I bar overkrop kaster hendes kæreste, og nu forlovede, den 30-årige Jacob Lawaetz, sig nemlig ud i en keyboard-serenade af Poul Krebs: »Sådan nogen som os har jo brug for en kæreste, og den kæreste havde jeg tænkt, skulle være dig,« synger den kommende brudgom.

Jacob Lawaetz, der til daglig arbejder som læge, flyttede ind hos Sara Hjort Ditlevsen for knap et år siden.

Skuespillerinden, der blandt andet medvirker i 'Perfekte Steder', 'Rita' og 'Advokaten', har tilsyneladende fundet kærligheden i en person, som beskæftiger sig med noget helt andet end hende selv.

»Jeg har før været sammen med folk fra branchen, og det kan godt blive lidt indspist. Det er lidt alvorligere ting, han har med at gøre, og det kan sætte tingene lidt i perspektiv for mig, når vi kommer hjem fra arbejde og fortæller om vores dag,« siger hun til Billedbladet.

I Instagram-opslaget skriver Sara Hjort Ditlevsen også 'break it before the tabloids' - bring det før tabloiderne. Den chance ville B.T. naturligvis ikke lade passere.

Vi har forsøgt at få et interview med Sara Hjort Ditlevsen, som ikke ønsker at deltage. Men i et skriftligt svar meddeler hun ikke overraskende, at 'hun glæder sig meget til at blive gift'.

Andre læser også