Den 40-årige sangerinde Kelis afslører, at hun venter sit tredje barn.

Det gør hun på sin Instagram-profil, hvor hun også bruger muligheden til at oplyse sine følgere.

Hun fortæller nemlig om nogle af de udfordringer, som hun og andre sorte mødre står overfor, når de venter sig.

'Som sort mor er der så mange ting, man skal tage i betragtning i løbet af denne her tid i dit liv. Især igennem de skøre tider, som vi lever i – man skal overveje, hvad man spiser, og hvordan man lever og elsker,' lyder det i opslaget, som fortsætter:

'Vi skal tage os god tid (under graviditeten, red.) uden at undskylde for det, især da vi stadig lever i et land, hvor sorte kvinder historisk har den højeste dødelighed blandt gravide og kvinder, der føder.'

Sammen med teksten har Kelis delt et billede, hvor man kan se hende stå med en graviditetstest, der viser et positivt resultat.

Kelis har i forvejen en 11-årig søn, der hedder Knight Jones, som hun deler med sin eksmand, rapperen Nas.

Derudover har hun en fireårig dreng, Sheperd Mora, som hun har med sin nuværende mand, Mike Mora.

Hun beskriver i sit opslag, hvordan hun forsøger at gøre alt det rigtige i sin graviditet lige nu.

'For mig er er det blevet afgørende at fokusere på at tage vare på mig selv – især her i starten. At kende din krop og hvad den har brug for, at være i stand til at være stille og rolig nok til at høre, hvad den fortæller dig,' lyder det fra hende.

Hun fortæller desuden i opslaget, at hun er begyndt et samarbejde med organisationen First Response Pregnancy, som netop har til formål at støtte afroamerikanske mødre i deres graviditet.

Derudover offentliggør hun, at hun har tænkt sig at donere en sum penge til organisationen Black Mamas Matter, som også fokuserer på at skabe en tryg tilværelse for sorte mødre.

Hun har tidligere fortalt, hvordan hendes første graviditet var en mærkelig affære, da hun blev single undervejs og netop skulle til at lave et album. Denne gang har hun dog en mand ved sin side og har haft det, siden hun blev gift i 2014.