’Jeg har holdt på en lille hemmelighed,’ skriver sangerinden Anne Gadegaard på sin blog.

Hun skal nemlig være mor til januar.

’Min kæreste og jeg skal være forældre til januar. Det vil sige, at jeg faktisk lige nu er lidt over halvvejs i min graviditet. HALVVEJS!!! Det virker simpelthen så vanvittigt at skrive,’ skriver hun.

Parret har indtil nu gået og holdt på hemmeligheden sammen og hygget sig med det, mens de drypvist har fortalt den glædelige nyhed til venner og familie.

Men nu har sangerinden meldt nyheden vidt og bredt ud til hele verden, da hun både har skrevet et opslag på sin blog og delt et billede på Instagram, hvor hun fortæller om den lille ny.

'Jeg glæder mig til det her kæmpe store og nye kapitel i mit liv. Jeg tager det enorm stille og roligt (som I måske kan fornemme) og tager virkelig en dag ad gangen. Det hele føles så naturligt, så lige nu glæder jeg mig bare.'

Barnet skal hun have sammen med kæresten Christian, som hun har kendt siden 2016. Dog er det ikke meget, hun fortæller om ham, og han optræder hun sjældent på hendes sociale medier og blog.

Anne Gadegaard blev landskendt, da hun var med i børnenes Melodi Grand Prix i 2003 med sangen 'Arabiens drøm', som hun vandt med.