Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Sidney Lee blev landskendt på en knockout, da han faldt for Stig Tøftings boksehandske. Men han havde aftalt med sig selv, at han ville ud af den kamp hurtigst muligt.

Det hele skete tilbage i 2009, da pokerspilleren Gus Hansen arrangerede et showkamp mellem fodboldspilleren Stig Tøfting og den dengang ukendte Sidney Lee, som kaldte sig selv for 'professionel wrestler'.

Men Sidney var som bekendt ikke særlig professionel. I ugerne op til kampen trænede han ikke meget og bankede mest i nogle puder i sin onkels kælder. Tøfting havde tilgengæld trænet som en gal, så han var topklar.

- Jeg så Stig ind i øjnene og det var som at se et vildt dyr i øjnene. Han var bare en bad mother fucker!

- Inden kampen havde folk også fortalt mig, at han lige var kommet ud af spjældet for en eller anden voldsdom, så jeg tænkte bare: 'Fuck jeg er færdig'. Jeg besluttede, at jeg ville lægge mig ned og opgive, når han gav mig en på kassen, for det var slet ikke mit game, fortæller Sidney Lee i bogen 'Sidney Lee - My Reality' som udkommer næste mandag.

Som tænkt, så gjort og kampen var ovre på få minutter. Hele arenaen buhede af Sidney, som også fortæller, at det var det dummeste træk i hans karriere som tv-stjerne.

Allerede nu kan man forudbestille den på Sidney Lees hjemmeside.

Læs meget mere i B.T. mandag
- Sidney Lee lever i en drømmeverden
- I seng med Oliver Bjerrehuus
- Drikker for at holde ensomheden ud

Andre læser også