Christiane Bjørg Nielsen, der fra 1994 til 2000 spillede Kandis i julekalenderen om Pyrus, hvor Jesper Klein var rigsarvikar, fortæller om sit sidste møde med den nu afdøde skuespiller:

- Vi mødtes sidste vinter i Tivoli i Go'Morgen Danmark for at tale julekalender. Da vi var færdige med optagelserne, og vi tog afsked, kiggede han på mig og sagde, at det nok var sidste gang, vi mødtes. Han var jo meget tynd til sidst, så jeg tænkte, om han allerede der vidste, at han nok ikke havde så meget tid tilbage, fortæller Christiane til Bt.dk.

Klein sort hvid x
Jesper Klein døde sent mandag aften af leverkræft. Christiane som ikke har spillet sammen med ham siden de afsluttede Pyrus-serien i 2000 husker ham som en varm hjertelig kollega:

- Han havde altid det der skælmske smil i øjet. Han var en lun, dejlig mand. Jeg tror ikke man kan sige noget negativt om den mand og jeg blev så ked af det da jeg hørte om hans død i morges.

Jesper Kleins kone Lykke Nielsens død i 2006 afkræftede den folkekære skuespiller men Christian så ham rejse sig de sidste par år:

- Han var ude i Frederiksberg, hvor jeg bor i foråret og fortælle røverhistorier. Han var også på forsiden af vores lokale avis med hat og stort smil. Der var stil over Jesper, og jeg er glad for at hans ånd lever videre i sønnen Sebastian.

Andre læser også