Lars von Trier er på vej til Cannes festivalen med sin nye film. 'Melancholia' er, som det fremgår af den nye trailer, ikke så grænseoverskridende som den sidste. Men det er lykkedes Trier, at overtale Spiderman-stjernen Kirsten Dunst til at smide tøjet.

Kort efter indspilningerne af 'Melancholia' sagde Kirsten Dunst til canadiske globaltv.com/etcanada:

- Nøgenhed er ikke det store problem for mig. Men ja, sexscener er mere underlige at være med til, end det er bare at være nøgen. Det skyldes, at man jo lader som om (faker) hele vejen igennem. Det er overhovedet ikke hot. Det er bare sært, siger Kirsten Dunst.

Hendes sidste film 'All Good Things' valgte hun for første gang at medvirke i en egentlig sexscene, som i øvrigt mere eller mindre blev skåret ud af den endelige film.

Kirsten Dunst er blandt de Hollywood-stjerner, der tidligere har haft en såkaldt 'ikke-nøgenheds klausul' i deres kontrakter. Det har hun bekræftet overfor filmbladet Cranky Critic. En sådan kontrakt betyder, at stjernen under ingen omstændigheder optræder nøgen. I visse tilfælde accepterer stjernerne en såkaldt 'body-double'. Altså at en model eller anden skuespillerinde optræder i stedet for stjernen.

Men i forbindelse med All Good Things skiftede Dunst altså mening, fordi hun syntes at det var nødvendigt for filmen, som hun sagde til Vanity Fair.Efter traileren for 'Melancholia' er kommet frem spekulerer engelske The Sun i, om Kirsten Dunst har fået opereret sine bryster større. I en scene, hvor hun ligger nøgen i en skov virker brysterne 'et par numre større end på gamle strandbilleder af hende.

Svaret kan være en kombination af simpel matematik og den nævnte klausul. Til Vanity Fair siger hun at hun har én nøgenscene i 'Melancholia'. Der er to scener i traileren. Skovscenen kunne altså være optaget med en body double.

Du kan se hele traileren herunder. Den første scene med den "falske" Dunst kommer efter cirka 1.15 og 30 sekunder efter kommer den anden scene: