Charlotte Sachs Bostru instruerede Mira Wanting i de fire 'Anja og Viktor'-film, hvor Mira Wanting spillede rollen som Gitte - veninden til Anja.
Charlotte Sachs Bostru instruerede Mira Wanting i de fire 'Anja og Viktor'-film, hvor Mira Wanting spillede rollen som Gitte - veninden til Anja. Foto: Martin Ballund

Instruktøren Charlotte Sachs Bostrup kendte intet til Mira Wantings kræftsygdom

- Nej, nej, nej, det passer bare ikke...

Sådan faldt ordene fra filminstruktøren Charlotte Sachs Bostrup, da bt.dk ringede instruktøren op for at få en kommentar til Mira Wantings alvorlige kræftsygdom.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, lyder det fra en chokeret filminstruktør.

Hun har instrueret Mira Wanting i de fire 'Anja og Viktor'-film, hvor Mira Wanting spillede rollen som veninde til Anja.

- Jeg vidste ikke noget om det. Nu vil jeg prøve at finde ud af, om jeg kan gøre noget for hende. For jeg er meget ked af det på Mira og hendes børns vegne, siger Charlotte Sachs Bostrup til bt.dk.

Det var tidligere i dag, det via en pressemeddelelse, kom frem, at den 34-årige Mira Wanting, der også er enlig mor til to piger på hhv 13 og 2,5 år, er alvorligt syg af livmoderhalskræft.

Filmselskabsmanden Regner Grasten gav Mira Wanting chancen, da hun var helt ung. Nemlig i filmatiseringen af succesromanen 'Kærlighed ved første hik'. Her mødte hun Robert Hansen for første gang. Filmen skulle blive en af de mest sete danske film i nyere tid. Grasten har været lidt af en mentor for Wanting.

- Det synes jeg er for privat til at udtale mig om - det gør mig ondt at høre, jeg er sikker på, at hun bliver rask, for hun er en stærk og sej pige, siger Regner Grasten.

Skuespillerinden har været syg i et år.

  
Mira Wanting Split
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.