Lene Nystrøm indrømmer, at hun har scoret ved at sige, at hun var Aqua-Lene.

Urban har givet sine læsere mulighed for at stille spørgsmål til det gendannede Aqua, og i den forbindelse kom der nogle hede sandheder på bordet.

Sangerinde Lene Nystrøm indrømmede, at tiden med Aqua førte andet med sig end penge på kontoen, da en læser stillede spørgsmålet:

Har I prøvet at score med replikken: ’Hej, jeg er XXX fra Aqua?’ Og lykkedes det?

Lene: Aj mand, nej… jo, for retsen. Vi havde været ude og rejse i så lang tid, og jeg trængte bare til noget kærlighed. Vi var i Spanien, og der træder en model ind på natklubben. Jeg er ellers ikke normalt til modeller, men okay, for en enkelt nat. Så sagde jeg: ’Hej, jeg er Lene fra Aqua, vil du med hjem?’ Og det ville han. Det har jeg vist aldrig fortalt før.

Men selv om det kan være en fordel at være en del af en verdenskendt gruppe, er det ikke steget de fire medlemmer til hovedet. De kan sagtens blive pinligt berørte, når det handler om gruppens egne sange.

Hører I – eller jeres børn – Aqua i hverdagen?

Søren: Lene og jeg har en søn og datter på tre og fire år, og her i påsken viste vi dem alle vores gamle vidoer. Det var simpelthen så morsomt.

Lene: I går tog vi vores datter i at rende rundt i huset og synge ’Barbie Girl’. Man har holdt sig lidt væk fra at spille vores musik for dem, for det er grænseoverskridende, synes jeg.

Søren: Det bliver også pinligt, hvis de synger Aqua ovre hos deres venner. Det virker som om, vi er totalt selvfede og selvoptagede.

René: Sidste år op til Grøn koncert øvede jeg på sangene i min bil, for der kunne jeg være for mig selv. En dag sad jeg fast i kø på Lyngbymotorvejen, mens ’Barbie Girl’ kørte for fuld blæs, og jeg sang løs. De andre i bilerne fik øje på mig og tænkte sikkert ’smart ass’. Det var pinligt.

En læser ville også vide, hvad Aqua synes, Prinsesse Marie og Prins Joachims lille, nye søn skal hedde.

Søren: Muhammed!

Lene: Et godt norsk navn som Bjørn Kåre eller Odd Finn. Ude i de norske landsbyer er det meget almindeligt med to navne. Man kan nærmest høre terningerne i forruden på den sænkede bil.