Alle har igennem årene kunnet følge med i 'Friends'-stjernen Jennifer Anistons kærlighedsliv i de kulørte medier. Men det lykkedes hende i hemmelighed for offentligheden at gifte sig med sin mangeårige kæreste, skuespilleren Justin Theroux.

Det skete ifølge US Weekly ved et hemmeligt bryllup i deres hjem i Los Angeles. Parret har dog endnu ikke selv bekræftet, at de har sagt 'ja' til hinanden for altid.

Men Gossip-hjemmesiden TMZ kan vise billeder fra brylluppet, hvor hele parrets have er dækket op med borde, et dansegulv og en kage.

LÆS OGSÅ:

Ifølge TMZ var 'Friends'-veninden Lisa Kudrow og andre kendisser som Sia, Ellen DeGeneres og Emily Blunt blandt gæsterne til brylluppet. De viser også billeder af en præst, som ankommer til begivenheden med en bibel under armen, så mon ikke den er god nok?

Der opstod sød musik, da Aniston og Justin Theroux sammen indspillede filmen 'Wanderlust' i 2011, og kort efter begyndte de at komme sammen. Theroux friede til Aniston på sin fødselsdag den 10. august 2012.

LÆS OGSÅ:

Jennifer Aniston var fra 2000 til 2005 gift med skuespilleren Brad Pitt, som droppede hende, da han blev forelsket i Angelina Jolie under indspilningen af filmen 'Mr. and Mrs. Smith', hvor de spillede de to hovedroller. Aniston blev knust efter bruddet med Pitt og igennem flere år gik hun fra forhold til forhold uden at finde lykken.

Men det ændrede sig, da Theroux kom ind i hendes liv. På mediernes spørgsmål om, hjvornår de mon skulle giftes har Jennifer Aniston tidligere svaret, at de allerede følte sig gift.