Som B.T. skrev torsdag, blev Caroline Fleming og Nicklas Bendtner forældre til en lille dreng.

Caroline Flemings stedmor, lensgrevinde Molise Iuel-Brockdorff, er en stolt bedstemor. En titel hun nu kan fejre for fjerde gang. Hun kan nu over for bt.dk afsløre, at babyen er almindelig af størrelse.

- Den lille baby vejer lidt over tre kilo. Det er det eneste jeg har hørt. Vi fik ikke længden, men tror du ikke, han er 1,76 meter, for faren er jo lang, siger hun med et grin til bt.dk.

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner er fortsat indskrevet på det celebre Portland Hospital, der ligger blot et stenkast fra de populære shoppinggader Oxford Street og Regent Street. Her er det nybagte, kendisforældrepar indlogeret i en dyr 'sygesuite'.

Men den Caroline Fleming er endnu ikke kommet så meget til hægterne, at den stolte mormor har haft kontakt med sin datter.

- Jeg har ikke talt med Caro (Caroline Fleming red.) for hun var lidt træt i går efter fødslen, men jeg har da bare hørt, at alt er gået godt. Og vi skulle tale sammen i dag (fredag red.), når hun var kommet ovenpå. Men oven på sådant et indgreb, er man jo nok lidt mat i knæene, siger Molise Iuel-Brockdorff.

- Hun (Louise – Carolines biologiske søster red.) har heller ikke kunnet besøge Caro, da hun har været meget træt, så derfor skal hun først besøge sin søster i dag (fredag red.).

Portland Hospital er blandt Europas førende privathospitaler udelukkende dedikeret til mødre og børn. Og så er det et ægte kendissygehus, der har bragt afkom til verden fra både David og Victoria Beckham, Claudia Schiffer, Katie Price og endda Caroline Fleming, som tidligere har født her.

Caroline Fleming forventes at være indskrevet på hospitalet et par dage endnu.

Den lille dreng er parrets første fælles barn. Caroline har to børn fra et tidligere forhold.