Rundede 60.000 solgte billetter i nat

I aften har Anders Matthesen premiere i Falconer Salen på Frederiksberg på sit nye stand up-show, 'Anders'. Og det bliver for fulde huse, at den til tider samfundskritiske karismatiker skal optræde, for billetterne til showet bliver i enhver forstand revet væk.I nat rundende billetsalget således 60.000 solgte billetter, og de seneste dage har showet solgt som varmt brød. 2.500 billetter i døgnet for at være helt præcis. Normalt sælger lignende shows 500-600 i døgnet. Og det er uden tvivl noget, der varmer i Matthesens bagland.

- Vi er meget taknemmelige for den interesse, showet har fået. Vi havde håbet på, at interessen ville være stor, og heldigvis ligner billetsalget det, vi plejer at kunne præstere, når Anders har lavet et nyt show, fortæller Cemille Rosenberg, der er Anders Matthesens manager og desuden også hans kæreste samt mor til hans 1-årige søn, Spencer.Det er et større projekt at lave et stand up-show og showet 'Anders' er ingen undtagelse. Faktisk er det nye show en større investering end tidligere, og hele ti ansatte står for scenografien alene.

- Det plejer jo bare at være Anders på landevejen med en mikrofon, siger Cemille Rosenberg. Men denne gang kan publikum glæde sig til et anderledes sceneshow. Anders Matthesen optræder, foruden i Falconer Salen, i fem større danske byer - og det er langt færre end tidligere shows.- Vi beder jo publikum om at køre for at se showet, så de viser os en enorm tillid til, at det er godt nok at køre for, ved at købe billetter, siger Cemille Rosenberg, der desuden lover, at selvom Anders er blevet far og materialet i det nye show er farvet af de seneste tre års begivenheder i komikerens liv, så har showet 'den samme kant og drengerøvsagtige facon' som vi kender den bedst fra Anders Matthesen.