Michala Kjær har fået ny kæreste. Hun er faldet for den engelske fodboldspiller Marcus Bent.
Michala Kjær har fået ny kæreste. Hun er faldet for den engelske fodboldspiller Marcus Bent. Foto: Nils Meilvang
Janni og Christian Kjærs kønne datter, Michala Kjær, er blevet kæreste med den 34-årige engelske fodboldspiller, Marcus Bent. Det skriver BilledBladet i det nye nummer, der kommer på gaden i morgen torsdag.

Ifølge ugebladet har de to turtelduer kendt hinanden længe men i al hemmelighed. Men det er altså først nu, at den 23-årige millionærdatter er parat til at afsløre, hun har fået ny kæreste.

Michala Kjær fyldte 23 år i mandags og det var altså på fødselsdagen, hun og kæresten blev enige om, at nu var det slut med al hemmelighedskræmmeriet. Og så alligevel ikke.

For ifølge BilledBladet er det Michalas mor, Janni Kjær, der fortæller om datterens nye forhold.

- De er meget glade for hinanden, siger Janni Kjær til BilledBladet, og afslører, at datterens fødselsdag blev holdt i den italienske modeby, Milano, var en gave fra hende.

Her mødtes hun og datteren med Marcus Bent og sammen fejrede de fødselsdagen alle tre. Men der blev også tid til privat kærestetid for Michala og Marcus, lige som der også blev tid til en gang shopping for Michala og hendes mor.

- Turen kom i stand, fordi det gav Marcus og Michala en chance for at mødes og få nogle dage sammen i Milano, men Michala og jeg fik da også tid til lidt shopping. Sådan en rigtig tøsetur, siger Janni, der glæder sig over hvor lykkelig hendes datter er.

Til daglig bor Marcus Bent i London, mens Michala Kjær er flyttet ind i en villa i Hellerup, som Janni Kjær købte til hende tidligere på året. Derfor er parret nødt til at dyrke kærligheden på langdistancen.

Marcus Bent har været professionel fodboldspiller i 14 år. I den tid har han spillet i 15 forskellige klubber. Den sidste var den indonesiske klub Mitra Kukar. Hans forældre er fra Jamaica, men han er født og opvokset i London.

Og lige som Michala Kjærs tidligere kæreste, Remee, har Marcus Bent også en datter fra et tidligere forhold med topmodellen Danielle Lloyd.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.