Nu kan 30-årige Rosalinde Mynster kalde sig en gift kvinde.

Lørdag 25. september blev hun nemlig viet med sin kæreste gennem tre år, den 24-årige musiker Jakob Emil Lamdahl Pedersen, under en udendørs ceremoni i landlige omgivelser.

Det afslører Rosalinde Mynster på sin Instagram, hvor hun i en række stories viser billeder fra den store dag.

Her ser man, at vielsen foregik udendørs i en have i landlige omgivelser, hvorefter fejringen senere rykkede indendørs.

Rosalinde Mynster blev gift i en klassisk brudekjole i blonder med underkjole og gennemsigtigt kig til både ryg, ben og armene bag de store, løse ærmer.

Også hendes gom havde en matchende høj halskrave i hvid blonde.

Hun selv bar ligeledes klassisk et langt, gennemsigtigt slør i sit opsatte hår.

Til de efterfølgende festligheder skiftede Rosalinde Mynster dog til et stramt og langt todelt sæt i skinnende orange, der viste hendes tonede mave frem over nederdelen med slids.

Rosalinde Mynster er endnu ikke vendt tilbage på B.T.s henvendelser om brylluppet.

Det nyudklækkede ægtepar Rosalinde Mynster og Jakob Emil Lamdahl Pedersen mødtes gennem fælles venner i 2018, og fem måneder efter flyttede de sammen i deres fælles ejerlejlighed på Vesterbro.

På Rosalinde Mynsters fødselsdag, 28. september 2020, blev de forlovet.

Rosalinde Mynster er blandt andet kendt for sin tidligere rolle som stuepigen Fie i 'Badehotellet', og senest var hun aktuel som hovedrollen Laura i komediefilmen 'Hvor kragerne vender'.

Hun er datter af det tidligere skuespillerpar Karen-Lise Mynster og afdøde Søren Spanning.

Hendes mand, 24-årige Jakob Emil Lamdahl Pedersen, er musiker og kendt fra punkrockband som Gäy, Marching Church og Værket. For tiden er han dog både sanger, sangskriver og bassist i det mere poppede soloprojekt Springer.