Caroline Flemings 'eks' ejer nu ene mand skovene, der omgiver tv-baronessens barndomshjem.

Nicklas Bendtner, der om kort tid bliver far til Caroline Flemings tredje barn, må leve med, at Caroline Flemings eks Rory stadig spøger på sin udkårnes fødehjem, Valdemars Slot på Tåsinge ved Sydfyn.

Nu viser det sig nemlig, at den britiske multimillionær, også rent forretningsmæssigt, stadig sidder på en stor del af tv-baronessens liv.

Ifølge Nørreskov A/S' seneste årsregnskab fra oktober måned står Rory Fleming tilbage som den eneste af de to skilsmisse-stridende parter i bestyrelsen for det selskab, der forpagter Caroline Flemings hjemstavn.

Så sent som i forrige regnskab stod Caroline Flemings navn side om side med eksmandens. Men nu er tv-baronessen forduftet fra bestyrelsesposten i familiens mangeårige skovejendom.

Dermed er trekantsdramaet mellem Caroline, Nicklas og Rory komplet, efter B.T. i går kunne skrive, at den uafsluttede skilsmisse mellem hr. og fru Fleming kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for den tidligere baronesse.

Rory ejer skoven

Til spørgsmålet om, hvorfor Caroline Fleming udtrådte, forklarer baronessens far, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff til B.T.:

- Jeg vil tro, at det er fordi, hun så sjældent er hjemme og har sin bopæl i England.

Men, hvordan kan det så være, at Rory Fleming stadig sidder i bestyrelsen?

- Fordi, det jo er hans skov. Det er Rory Fleming, som oprindeligt købte Nørreskoven. Så er det hans skov. Derfor er det ikke så mærkeligt, at han stadig sidder i bestyrelsen.

Det kunne jo være, at han ville købe sig ud?

- Nej, det har han slet ikke nogen tanker om, overhovedet ikke. Slet, slet ikke. Han ejer skoven, og den tilhører ham, siger Niels Iuel-Brockdorff.

Skovbrug og jagtforlystelser

Nørreskoven A/S blev i 2002 oprettet som et led i Caroline og Rory Flemings overtagelse af Valdemars Slot, hvor en del af Rorys formue fra den stenrige James Bond- og penicillinpatent-ejende familie skulle investeres i Valdemars Slots skrantende økonomi.

De gamle jorder skulle gennem skovbrug og udlejning af jagtforlystelser spæde til parrets fælles formue. Siden 2007, hvor Caroline og Rory Fleming blev separeret, har Nørreskoven A/S imidlertid givet underskud. Med sine 233 hektar fylder skoven tæt på en tredjedel af slottets område.

Området er blot en af flere skove, der hører under Valdemars Slot-grundene. Og i dag ejes denne del altså af Rory Fleming, der sammen med Geoffrey Adrian Richards fra familiefonden 'Fleming Family and Partners' sidder på de skrantende værdier, som dog ikke formodes at være belastende for milliardærslægtens økonomi.

Nørreskoven A/S er registreret under holding-selskabet Flexim Investments Corporation på de britiske Jomfruøer.

Det har trods flere henvendelser i går ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Rory eller Caroline Fleming.