Robert Hansen er nødt til at melde afbud til en stort anlagt revy.

Skuespilleren har i flere måneder haft problemer med en frossen skulder, og tilstanden gør, at Robert Hansen i perioder har haft svært ved at bevæge sine arme. Derfor er det besluttet, at han alligevel ikke spiller med i Pejseshowet 'Pejsen går i luften', der har premiere 1. september i Brædstrup.

»Det har været en super svær beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården. Men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder,« udtaler 37-årige Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Han er nu i behandling for sin skulder.

En frossen skulder forekommer ifølge sundhed.dk ved, at der kommer betændelse af ledkapslen, som omgiver skulderleddet. Efter noget tid klistrer ledkapslen sammen med ledhovedet. Det medfølger langvarige smerter, og bevægeligheden i skulderen bliver betydeligt nedsat.

Heldigvis for Pejseshowet lykkedes det med kort varsel at få en erstatning for Robert Hansen i skikkelse af Søren Jørgensen. Han sprang med få timers betænkningstid ind på holdet og overtager Robert Hansens plads i revyen et par uger før premieren.

Showets producent Mikkel Schrøder oplevede Søren Jørgensen optræde i København og faldt for hans komiske talent, lyder det i pressemeddelelsen.

Pejseshowet er en af Danmarks mest besøgte revyer, og folkene bag lover i år et musikalsk show, som blandt andet inkluderer et stort Melodi Grand Prix-medley. Derudover kan publikum forvente sketchunderholdning og et miks af revy, show, sang og musik.

Revyen er instrueret af Donald Andersen.

Pejseshow spiller hver fredag og lørdag kl. 20.30 fra den 1. september til og med den 18. november.

Robert Hansen fortalte i 2015 til BT, hvordan han var ved at miste livet. Det skete, efter skuespilleren en nat i 2015 blev akut opereret i hjertet i otte timer, da det stod klart, at han havde en flænge i hovedpulsåren.