Lyt til artiklen

Politikredse i Danmark har de seneste advaret mod at have julegaver liggende ubevogtet derhjemme, da det i den grad er sæson for indbrudstyve.

Men det er altså ikke kun i Danmark, at det er tilfældet.

Også i USA har de langfingrede typer, som ser sit snit til at få fingrene i andres julegaver. Det kan Hollywood-stjernen Robert De Niro skrive under på.

Tidlig mandag morgen blev en indbrudstyv nemlig fanget i hans hjem på Manhattan, hvor hun både havde fingrene i hans iPad og de julegaver, som lå under træet.

Det fortæller politiet til New York Post.

Indbrudstyven er den 30-årige kvinde Shanice Aviles.

Ifølge kilder kom hun ind i huset via en trappe, som hun krøb nedad klokken 02.30.

Allerede inden dette havde betjente fra New Yorks politiafdeling dog set hende forsøge at åbne døre til andre bygninger, og det vakte selvsagt deres mistanke. Derfor kunne de også let fange hende i De Niros hjem.

Shanice Aviles er en erfaren – omend ret dårlig – indbrudstyv, da hun allerede har været anholdt 25 gange før. Mestendels for indbrud.

Robert De Niro og hans datter var hjemme, da indbruddet skete, men lå oppe på husets øverste etage og sov – uvidende om det, der foregik et andet sted i huset.

Det er anden gang i december, at Shanice Aviles bliver anholdt for indbrud, da hun 8. december blev anholdt under mistanke for at stå bag seks andre indbrud. Hun blev dog kort efter løsladt.