Selv om man har tjent millioner af dollar, kan man godt havne i en penibel situation, hvor pengene ikke længere rækker.

I hvert fald hos Hollywood-skuespilleren Robert De Niro.

Stjerneskuespilleren ligger lige nu i en økonomisk skilsmissekrig med Grace Hightower, der har bedt retten om, at hans månedlige bidrag til hende bliver hævet fra 50.000 dollar til 100.000 dollar.

Det har ikke behaget Robert De Niro, der gennem sine advokater har nægtet. Det skriver Independent.

Robert De Niro og Grace Hightower tilbage i 2017.
Robert De Niro og Grace Hightower tilbage i 2017. Foto: CARLO ALLEGRI
Vis mere

Advokaternes belæg er, at Robert De Niro, der har vundet to Oscar-statuetter, angiveligt ikke har råd. Han har blandt andet investeret i flere restauranter, der på grund af coronavirus har lidt store tab.

»Han skal være heldig, hvis han tjener 7,5 millioner dollar (næsten 50 millioner kroner, red.) i år,« hævder skuespillerens advokater.

De forklarer videre, at De Niro altid har brugt mere, end han har tjent. Og hvis han ønskede at gå på pension, ville han ikke have råd til det.

Men den forklaring har Grace Hightowers advokater ikke købt. De har svært ved at tro på, at en mand, der har tjent hundrede millioner dollar ikke har råd til at efterkomme ønsket.

Derudover har De Niro overtaget parrets fælles hjem, hvilket Hightowers advokater ligeledes har brugt som argument for, at deres klient skal have et højere beløb.

Retten har dog vedtaget, at Robert De Niro ikke behøver at betale højere månedlige bidrag. I stedet skal han give Grace Hightower 75.000 dollar, så hun kan finde sig et hus, skriver Independent lørdag.

Robert De Niro og Grace Hightower har ligget i skilsmisse siden 2018.