Hvis du har fulgt med i hitserien 'Riverdale', som kører på sin fjerde sæson på Netflix, så kender du hende som Toni Topaz.

Den 28-årige skuespillerinde hedder dog i virkeligheden Vanessa Morgan, men fra næste år skal hun til at respondere på navnet »mor« i stedet.

Vanessa Morgan venter nemlig barn med sin 24-årige mand, Michael Kopech. Det skriver hun på sin Instagram-profil, hvor 8,6 millioner følger med i skuespillerindens liv.

'Jeg er fuld af lykke over, at jeg skal byde min lille dreng velkommen til verden til januar. Det er, som om, at alt, jeg troede, betød noget i verden, har ændret sig fuldstændig,' skriver hun og fortsætter:

'Jeg kan slet ikke forstå, hvor meget styrke og vækst, du (babyen, red.) har givet mig som din mor.'

Sammen med teksten har skuespillerinden lagt en masse billeder ud, der viser, hvordan hendes graviditet indtil videre har forløbet – lige fra hendes graviditetstest viste positiv, til hun afslørede babyens køn, en dreng.

Vanessa Morgan var ellers ikke sikker på, at hun overhovedet ville fortælle offentligt om sin graviditet:

'Jeg har diskuteret, om jeg skulle holde denne del af mit liv skjult, men jeg vidste, at folk ville se billeder af min mave på et tidspunkt, og jeg vil gerne have, at I hører nyheden fra mig,' skriver hun.

Hun fastholder dog, at selv om hun nu har offentliggjort sin graviditet, så vil hun fortsat holde det meste af det kommende nye kapitel for sig selv.