Politiet var egentlig ikke på gæstelisten, da sangerinden Rita Ora i sidste uge inviterede til 30-års fødselsdag.

Ikke desto mindre besluttede betjente lørdag aften at dukke op til fejringen, som foregik på en restaurant i West London – og lukke den.

I disse tider er det nemlig slet ikke tilladt at holde fest for sine omtrent 30 nærmeste venner, som Rita Ora gjorde det på restauranten.

Faktisk må man i London maksimalt samle seks personer – og restauranter må kun holde åbne for levering og takeaway.

Derfor havde sangerindens fest fået flere borgere til at henvende sig til det lokale politi, som altså rykkede ud. Restriktionerne gælder nemlig også for kendisser.

Noget, en talsperson for Boris Johnson forleden understregede, efter sangerindens festivitas var begyndt at trække overskrifter – og kritik.

»Jeg mener, det er vigtigt, at alle i samfundet viser det gode eksempel og følger reglerne. Det gælder alle medlemmer af samfundet, også kendisser,« lød det ifølge Huffington Post.

Om regelbruddet skal have retslige følger vil han dog lade være op til politiet, og herfra har man endnu ikke meldt noget ud.

Ikke desto mindre lader det til, at den nu 30-årige Rita Ora har forstået budskabet.

På Instagram undskylder hun for sin opførsel, som hun efter eget udsagn er ekstremt flov over.

»Jeg er inderligt ked af at have brudt regler og forstår nu, at det har sat folk i fare. Det var en alvorlig og utilgivelig beslutning.«

»Restriktionerne taget i betragtning forstår jeg nu, hvor uansvarlige mine handlinger var, og jeg tager det fulde ansvar herfor,« lyder det fra 'Your song'-sangerinden.

Ifølge The Guardian slipper hun formentlig med en mindre bøde, mens restauranten nok kan se frem til at betale en noget større en af slagsen på omtrent 10.000 pund.

Det svarer til mere end 80.000 danske kroner.

Restaurantens ejer har endnu ikke udtalt sig offentligt om sagen. I en artikel skrevet af The Sun fortæller han, at mediets henvendelse er det første kendskab, han har fået til sagen.