Det er udfordrende at få et familieliv til at fungere, når Lukas Graham turnerer så meget i udlandet, fortæller forsangerens højgravide kæreste, Rillo Schwartz, der har lavet en aftale med pædagogerne i datteren Violas vuggestue om, at datteren altid er en periode på minimum seks uger i den samme institution.

Treårige Viola er foruden institutionen på Christianshavn tilknyttet en vuggestue i Los Angeles, og den lille familie trives med de mange rejser, fortæller 30-årige Rillo Schwartz i et stort interview med mediet To the moon, honey.

»Men jeg har jo, rent logistisk, været ’semi-single mom’ i perioder. Jeg har mine egne rutiner, når vi bare er os, og det elsker jeg også. Men at forstille sig at være helt alene om alting – jeg tager så meget hatten af for enlige forældre,« siger hun til mediet.

Da hun var gravid med Viola, var hendes forlovede, sangeren Lukas Forchhammer væk i syv ud af de ni måneder, men når de om få uger bliver forældre til endnu en pige, får den nybagte mor masser af mennesker omkring sig.

Parret er nemlig flyttet i et stort hus på Christianshavn sammen med hendes forældre og et vennepar.

Parforholdet har ikke lidt under de lange perioder væk fra hinanden, fortæller Rillo Schwartz. Men de to unge forældre har også holdt en slags 'udviklingssamtaler' undervejs, hvor de evaluerer på forholdet, afslører hun med et grin.

»Hvis vi har en konflikt, vi ikke kan løse, prøver vi at gøre noget aktivt for at komme ud af den igen. En af os går som regel en tur. Så skriver vi begge to ned, hvad der har såret en, eller hvis der er noget, man har svært ved at forstå ved den anden. Jeg har også lært at sige, at det må jeg lige tænke lidt over, hvis jeg ikke føler, jeg har et godt nok svar.«

Rillo Schwartz har termin om få uger, og den kommende datter har allerede fået navnet Billie, afslører hun i interviewet.