Chris Brown og en stak danske fans, hvor den omtalte trøje er ganske synlig.
Chris Brown og en stak danske fans, hvor den omtalte trøje er ganske synlig.

Chris Brown har fået salget af det danske tøj Magic Illuminator til at eksplodere, efter han blev fotograferet med en hættetrøje af det danske mærke.


Den amerikanske R&B-sanger Chris Brown er kendt for lidt af hvert. Da han i sin tid dukkede op på scenen, blev han udråbt som den nye Justin Timberlake, men da han i 2009 gennemtævede sin daværende kæreste Rihanna, styrtdykkede hans popularitet. Efter to tidligere totalt udsolgte koncerter i Danmark var han i onsdags tilbage i København, hvor han foran et halvtomt Forum gav en stærkt kritiseret koncert, men endnu engang vakte hans tilstedeværelse i landet stor interesse. Sådan er det bare med ham, og mens hans musikalske optræden blandt anmelderne kun er blevet jordet, jubler grundlæggerne af det danske tøjmærke Magic Illuminator.

Efter koncerten i onsdags blev Chris Brown fotograferet sammen med nogle fans, mens han bar en sort hættetrøje af det danske mærke, og lynhurtigt spredte billedet sig på de sociale fora - og det fik effekt:

- Salget er eksploderet, efter det billede blev taget. Den trøje, han har på, er blevet revet væk, og der er ingen tvivl om, at det er et kæmpeboost for os på det danske marked, siger den ene af mærkets to grundlæggere, Andy Tankmar.

Lige siden Magic Illimunator blev grundlagt for to år siden, har det været firmaets store drøm at få netop Chris Brown til at bære tøjet, men da danskerne tog kontakt til hans manager for at overrække hende en tøjpakke, afviste hun, at han ville bære det, fordi det mindede for meget om hans eget tøjmærke.

- Så pakkede vi hættetrøjen sammen igen, men vi gav ikke op. Vi tog ind til Forum og mødtes med nogle af hans venner, som vi havde fået kontakt til på Twitter, og gav dem trøjen. Efter koncerten tog han den så på og blev helt tilfældigt var der så nogen, der tog det billede, fortæller Andy Tankmar.

Selvom Chris Browns manager i første omgang afviste, at sangeren ville bære hættetrøjen, antydede hun, at de kunne være interesserede i et samarbejde med de danske tøjproducenter i det kommende år, og danskerne understreger i den sammenhæng, at det ikke er Chris Browns private eskapader, der får dem til at drømme om et samarbejde.

- Vi tager afstand fra hans privatliv. Det har vi ikke noget med at gøre. Vi ser ham som en kunstner, og det er hans musik, vi er fans af, siger Andy Tankmar.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.