Den engelske komiker Ricky Gervais er blevet offentliggjort som vært for Golden Globes-prisuddelingen i 2020.

Komikeren vender tilbage til rollen som vært for prisuddelingen, ligesom han var det i 2010-2012 og igen i 2016.

Dermed bliver det femte gang, når han indtager værtsrollen til næste år, skriver The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) i en meddelelse ifølge Variety.

Ovenpå offentliggørelsen om at Ricky Gervais skulle have værtsrollen igen, udtalte komikeren sig i meddelelsen fra HFPA.

Ricky Gervais bliver vært for femte gang ved Golden Globes 5. januar. Det bliver prisuddelingens 77. udgave.
Ricky Gervais bliver vært for femte gang ved Golden Globes 5. januar. Det bliver prisuddelingens 77. udgave. Foto: MARK RALSTON
Vis mere

»Endnu en gang har de givet mig et tilbud, som jeg ikke kan afslå. Men det er sidste gang, at jeg gør det her, hvilket kan gøre det til en sjov aften,« sagde den 58-årige komiker om udsigten til rollen som vært i 2020-udgaven af Golden Globes.

Præsidenten for The Hollywood Foreign Press Association, Lorenzo Soria, udtalte sig også om valget af den engelske komiker, hvor han blandt andet sagde, at med Ricky Gervais i spidsen af showet, så kan man altid forvente det uventede.

Også NBC Entertainment formanden, Paul Telegdy, har udtalt sig om valget af Ricky Gervais. Et valg han har udtrykt begejstring for.

Paul Telegdy fortæller, at komikerens tilbagevenden til værtsrollen var længe ventet.

Samtidigt siger formanden, at når Ricky Gervais er vært, så er der altid grobund for en uventet aften, og at de ikke kan vente med at se, hvad komikeren kan ryste ud af ærmet.

Når Golden Globes-prisuddelingen afholdes 5. januar i Beverly Hills, vil det være 77. gang, at prisuddelingen afholdes.

Der vil være 25 priser at konkurrere om.

De vil være fordelt på 14 filmpriser og 11 tv-priser.