I en alder af 69 år er den amerikanske filmstjerne Richard Gere nu blevet far igen.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra filmen Pretty Woman, og hans 35-årige spanske hustru Alejandra Silva er blevet forældre til en lille dreng.

Parret blev gift i april sidste år, og det er deres første barn sammen.

Sønnen blev født i New York for nogle dage siden, erfarer det spanske medie HOLA!, som følger parret tæt.

Richard Gere (69) og Alejandra Silva (35) til en premiere i Madrid i maj 2017. Den gang var parret endnu ikke gift eller gravide, men nu er de blevet forældre til en dreng.
Richard Gere (69) og Alejandra Silva (35) til en premiere i Madrid i maj 2017. Den gang var parret endnu ikke gift eller gravide, men nu er de blevet forældre til en dreng. Foto: Victor Lerena/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det er anden gang, at Richard Gere er blevet far, da han allerede har sønnen Homer på 18 år fra sit tidligere ægteskab med skuespillerinden og modellen Carey Lowell.

Lowell og Gere blev skilt i 2013 efter 18 års samliv.

Den nytilkomne baby er også Alejandra Silvas andet barn. Hun har i forvejen sønnen Albert fra et tidligere forhold.

Til dagligt arbejder Alejandra Silvas som PR-agent. Hun og Gere er tidligere familievenner og kendte hinanden i mange år, før de i 2014 fandt sammen romantisk, og de har været et par lige siden.

Foto: Alejandra Gere Instagram
Vis mere

I april 2018 fik de så endelig hinanden, da de blev viet på Geres ranch lidt uden for New York City.

Blot fem måneder senere i september annoncerede parret, at de ventede deres første barn.

Det skete i forbindelse med et besøg hos Dalai Lama, hvor parret bad det religiøse overhoved velsigne deres kommende barn. Silvas delte efterfølgende et billede af mødet på Instagram, hvor man kan se Dalai Lama røre ved hendes mave.

Forholdet med Alejandra Silvas er Richard Geres tredje ægteskab. Han var tidligere gift med supermodellen Cindy Crawford mellem 1991-1995 og derefter Carey Lowell fra 2002-2016.