Lyt til artiklen

Fredag kunne Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen fejre deres bryllupsdag nummer 22.

I den anledning har sidstnævnte delt en kærlighedserklæring til sin mand på sin Instagram-profil, der prydes med en række billeder fra deres tid sammen – ét af dem fra en helt særlig aften for 25 år siden.

'Festen, vi var til, endte med, at du fik en stol i hovedet. Det var faktisk lidt dramatisk – vi var nok lidt dramatiske, men f … vi havde det sjovt og hold nu k … hvor var vi unge og lækre og smukke og smækre,' skriver Renée Toft Simonsen i opslaget.

Ifølge modellen er der dog sidenhen blevet lagt låg på dramaet.

'Vi er heller ikke helt så stramme i huden længere, men heldigvis stadig ikke særlig stramme i betrækket. Der er højt til loftet sammen med dig, plads til alle slags bevægelser og besværgelser, og det elsker jeg dig for – i dag, som dengang,' lyder det.

Men oden til den danske popkonge stopper ikke der.

Hugo Helmig, som er parrets fælles – og yngste – barn, har nemlig medlidenhed med sin far, da han har giftet sig med en kvinde, der er 'high maintenance' – noget, Renée Toft Simonsen altså er dybt uenig i.

'Jeg ved, du holder med mig, når jeg siger, han er helt forkert på den, for det gør du altid, og det elsker jeg dig også for,' skriver hun til sin Thomas.