X Factor dommer Remee stiller op til fotografering i DR Byen mandag d. 16 februar 2015. (Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix 2015)
X Factor dommer Remee stiller op til fotografering i DR Byen mandag d. 16 februar 2015. (Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix 2015) Foto: Sophia Juliane Lydolph

Indtil nu har Remee været tavs med detaljerne bag hans beslutning om at lukke sin eksklusive natklub, ZEN.

Lørdag den 20. februar blev der holdt en brag af en fest på natklubben ZEN - den sidste af slagsen.

Ejeren af klubben, Remee, holdte en lukkefest, for at sætte punktum for natklubben, inden han drejede nøglen om.

1

»Jeg kan bare bekræfte, at jeg har købt alle aktier i ZEN og derfor holder stedet lukkefest på lørdag (20. februar, red.) efter 6 hæsblæsende år. Derefter vil et nyt univers opstå, som jeg LOVER at fortælle mere om ASAP,« skrev Remee i en sms til BT tidligere i februar.

Nu løfter han lidt af sløret for, hvorfor at ZEN ikke længere skal være til på Nørregade 41. Det fortæller han i et interview med SE og HØR.

»Vi var en partnergrupper, der var uhomogen. Vi spiste aldrig en middag sammen eller rejste en tur for at finde inspiration. Det skal være sjovt - og hvis ikke alle tre partnere er enige om det, og det var vi ikke af forskellige årsager,« siger Remee til SE og HØR.

Split

Remee forsøgte faktisk at sælge sine aktier, inden at han blev tilbudt at købe alle aktierne, hvilket han slog til på.

Yderligere forklarer han til SE og HØR, at det nye projekt kommer til at være beslægtet med en natklub, og at det samtidigt bliver 'det ultimative, han kan mønstre'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.