For et par dage siden kunne man se Amanda Mogensen, som er kendt fra realityprogrammet 'Ex on the Beach', smide det meste af tøjet foran kameraet.

Billederne offentliggjorde hun på sin Instagram-profil, og det var der en helt særlig grund til.

Amanda har nemlig taget på, og hun ville vise sine følgere, at det er helt okay. Det fortæller hun til B.T.

»Jeg har aldrig nogensinde været så stor, som jeg er nu. Men det er jo ikke, fordi jeg er tyk, og det er dét, som jeg prøver at vise til mine følgere,« siger Amanda Mogensen og fortsætter:

»Jeg vil bare gerne sige, at det er okay at se ud, som man gør, det er okay at tage på.«

Til Instagram-opslaget skriver Amanda Mogensen, at det er det mest grænseoverskridende opslag, hun nogensinde har lavet. Men så meget havde hun ikke at frygte. Det er nemlig strømmet ind med søde kommentarer.

Blandt andet skriver en følger, at 'Det er så vigtigt, at du gør det her! At du tør vise, hvordan helt normale kvinder ser ud. Uden filter og uden redigering!'

Men noget kunne tyde på, at Amanda Mogensen, når det kommer til stykket, ikke er helt okay med, hvordan hun ser ud.

I hvert fald reklamerer hun samtidig for en skønhedsklinik på sin Instagram-profil. Det ser hun dog ikke noget modsætningsfyldt i:

»Jeg kan ikke se noget galt i, at man ændrer på sit udseende for at blive tilfreds. Men man skal gøre det med måde. Jeg synes, at der er stor forskel på et billede, som man redigerer, for så ser man jo ikke sådan ud i virkeligheden.«

»Hvis man får ordnet noget af en skønhedssalon, så ser man jo sådan ud.«

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun ikke kan se, at de to ting lidt modsiger hinanden, svarer hun, at det kan hun selvfølgelig godt, men hun har alligevel et budskab, som hun bare gerne vil ud med:

»Mit budskab er jo bare, at det er okay at se sådan her ud. Man skal bare hvile i sig selv, og så kan man jo ændre det, man vil ændre på, for at blive 100 procent tilfreds,« siger Amanda Mogensen og fortæller videre:

»Jeg gør kun de her ting, fordi det er noget, som gør mig glad. Man kan jo godt finpudse det. Og hvis man har fulgt med fra starten, så ved man også, at jeg ikke er tilfreds med, hvordan jeg ser ud.«

»Jeg er jo ked af, at jeg ser ud, som jeg gør med min krop.«

Amanda Mogensen fortæller afslutningsvis, at hun gerne vil i gang med træne og begynde at spise lidt mere sundt. Det er bare ikke altid lige nemt, fortæller hun:

»Det er bare sådan, at når man får en kæreste, så ryger der lige lidt ekstra slik ned,« afslutter Amanda Mogensen med et grin.