En festlig fredag aften i København sluttede brat for Gustav Andersen Salinas, da han blev slået ned med en flaske på Bernstorffsgade i det indre København.

Det skriver ugebladet HER&NU.

Realitystjernen var i byen med veninden Lisa Lents. Da han skulle hæve penge til nattens udskejelser, blev han passet op af et par unge fyre. Drengene ville gerne have taget et billede med realitystjernen.

- Jeg siger altid ja, når folk vil have taget billeder. Men da den ene havde fået sit billede, og jeg vendte mig om, fik jeg en flaske lige i hovedet, siger Gustav til BT.

Da flasken ramte Gustav i hovedet, blev den knust, og efterfølgende løb gerningsmanden og hans ven med det samme væk fra stedet. Efterfølgende blev Gustav kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

Da BT fanger Gustav lørdag eftermiddag, er han lige kommet hjem efter at have været på politistationen for at afgive sin beskrivelse af sagen.

Københavns Politi bekræfter overfor BT, at der har været et overfald på Bernstorffsgade i nat, men de kan ikke sige mere om sagen.