Meget af Cecilies krop er prydet af tatoveringer, men nu skal det være slut.

I anden sæson af ‘Ex on the Beach’ kunne man se den frække Cecilie Harder gøre stort indtryk på fyrene og i særdeleshed Claes Lanng, som hun endte med at danne par med on and off i et halvt år.

En del af Cecilies rå charme er hendes mange tatoveringer, som pryder hele kroppen, men nu skal det være slut med udsmykningen, det afslører hun i en story på Instagram.

»Lige nu har jeg nok 40 tatoveringer, men jeg arbejder på at skulle have fjernet 80 procent af det, jeg har på min krop. Helt ærligt så er det simpelthen fordi, 80 procent af det, jeg har, er røv dårligt arbejde, og det gider jeg ikke rende rundt med,« skriver Cecilie i sin story, og overfor Realityportalen uddyber hun:

»Jeg har længe overvejet at få fjernet mange af mine tatoveringer, simpelthen fordi jeg synes, det er dårligt arbejde. Min ene arm og mit ene ben er super grimt, og jeg føler altid, jeg skal vende og dreje mig, når der er et kamera i nærheden, fordi det er så grimt. Jeg er allerede gået igang og har fået lidt laser på armen, men det tager jo lang tid, før sådan noget er helt væk.«

Cecilie fik lavet denne store kærlighedserklæring til sin ‘Ex on the Beach’-kæreste Claes (Foto: Privat).
Cecilie fik lavet denne store kærlighedserklæring til sin ‘Ex on the Beach’-kæreste Claes (Foto: Privat). Foto: Privat
Vis mere

Kærestetatoveringen bliver

Selvom der er nogle af Cecilies tatoveringer, hun er glad for, og hun selv har arbejdet som tatovør, så har hun ingen planer om at erstatte de gamle tatoveringer med nye, når de grimme tatoveringer er fjernet. Det er kun tatoveringerne på den ene arm og det ene ben, der får lov til at blive tilbage.

Tidligere på året fik Cecilie lavet en stor tatovering til ære for hendes daværende kæreste, hvor der står ‘Property of Claes Lanng’, og selvom det er nærliggende at tro, at den vil ryge, når nu Cecilie alligevel er i gang, så er det ikke nødvendigvis rigtigt.

»Min tatovering med Claes er ikke den, der har førsteprioritet, jeg griner stadig af den, og den er et godt minde om, at man skal tænke sig om, før man springer ud i ting. Udover det så har jeg mange andre grimme tatoveringer, jeg hellere vil have fjernet først,« fastslår Cecilie.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.