Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

TV 2-parret Natasja Crone og Rasmus Tantholdt har købt en villa i Vedbæk.

Det skriver Se og Hør, og Rasmus Tantholdt bekræfter nyheden overfor B.T.

»Det er dejligt, at vi har fået et hus og skal flytte sammen. Det glæder mig, men det jeg glæder mig mest til er selvfølgelig at flytte sammen med Natasja,« siger den internationale korrespondent.

Parret flytter ind i en villa på hele 250 kvadratmeter, som de betaler 10.750.000 kroner for. Dermed er det også et farvel til København for Rasmus Tantholdt, og han erkender, at det kommer til at kræve en smule tilvænning.

»Jeg er et bymenneske og har boet i byen næsten hele mit liv, så det er klart, at der er nogle ting, som er anderledes. Men jeg har det også sådan, at når man skal gøre det, så skal man gøre det ordentligt - og det lever det sted, vi har fundet, op til. Så nu tror jeg, at jeg går all-in på noget god natur og et liv lidt længere væk fra det pulserende byliv midt i København.

Parret er især faldet for villaens diskrete beliggenhed og skovsøen lige udenfor døren. De sætter derudover også pris på, at den ligger tæt på både havet og en tennisklub.

»Men der bliver lidt længere til lufthavnen. Jeg plejede at tage metroen fra Nørreport, det tog et kvarter, men det går nok.«

Andre læser også