Rasmus Seebachs bror, Nicolai Seebach, har netop gjort et vildt huskøb i Søllerød ved Holte nord for København. Den nye bolig på fire etager rummer blandt vinkælder, gildesal - og selvfølgelig også en elevator.

Hans navn er muligvis ikke lige så kendt som sin fars eller lillebrors, men ligesom dem har Nicolai Seebach tjent store summer på musikken.

Den formue, som Nicolai Seebach har skabt sig i sin rolle som sangskriver og producer, er for nyligt blevet 3,1 millioner kroner mindre, efter han betalte den anseelige sum kontant i forbindelse med sit seneste huskøb.

De resterende 12,4 millioner kroner, der har skullet til for at købe den markante herskabsvilla til i alt 15,5 millioner kroner, er blevet lånt hos et realkreditinsitut.

Det fremgår af Tingbogen.

Den svimlende bolig er på 700 kvadratmeter og ligger på 2.395 kvadratmeter jord. Det har fire etager, og den tidligere ejer fik installeret en elevator i huset, så man ikke bliver unødigt træt i benene, når man bevæger sig rundt.

Huset rummer walk-in closet, indvendig- og udvendige balkoner, stor gildesal, vinkælder og en lejlighed til au-pair med egen indgang, bad og toilet.

Dertil kommer en række opholds- og soveværelser samt en dam i haven.

Se villaen her.

Ifølge HER & NU boede Nicolai Seebach allerede i området i et hus, han selv byggede, og som stod færdigt i 2013.