Den kendte sanger og tidligere korleder i All Stars kom i dårligt selskab, da han forleden skejede ud i nattelivet med flere medlemmer fra den nationalsocialistiske bevægelse.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var den københavnske restaurant Rio Bravo, der dannede rammen om det noget usædvanlige møde. Her sad Rasmus Nøhr og hyggede sig med den 20-årig nazistiske Daniel Carlsen og nazifører Jonni Hansen.

Rasmus Nøhr bekræfter overfor ugebladet Se&Hør, at han spiste middag med Daniel og hans venner, men han langt fra sympatisere med selskabets politiske holdninger.

- Det er rigtigt, at jeg møder dem på Rio Bravo natten efter sankthansaften klokken ca. tre. Det er også rigtigt, at vi får taget nogle billeder, men det er først, da de begynder at heile, at det går op for mig, hvem de er, siger Rasmus Nøhr til ugebladet Se&Hør.

Flere af nazisympatisørerne er med i Skjoldungerne og Ravnebanner, der er bands, der mest optræder, når det danske naziparti holder fester.
 
Daniel Carlsen fortæller Se&Hør, at Rasmus Nøhr foreslog, at de skulle lave et musikarrangement sammen, og han gav endda noget konstruktiv kritik af nazimusikanterne musik.

Rasmus Nøhr afviser dog, at der skulle være nogen planer om, at han skal spille sammen med et naziband. Men nazisterne er åbentbart åbne for endnu et møde med den gæve nørrebrodreng.

 - Efter vores snak med Rasmus vil vi selvfølgelig invitere ham til vores koncert den 4. september, hvor en række bands fra bevægelsen vil optræde, siger Daniel Carlsen til ugebladet.