Lyt til artiklen

Rasmus Nøhr er vild med Sille. Det ser ud til at være gensidigt.

For nylig friede den populære sanger og tv-danser til sin kæreste gennem halvandet år. Nøhr har et par gange fortalt offentligt om sit frieri, men ellers foretrækker han lige nu og lige her at holde lav profil omkring sin kærlighed. Mest af hensyn til den kommende kone.

- Jeg fortæller ikke, hvad hun svarede. Det er vores hemmelighed, siger Rasmus Nøhr til ugebladet Her og Nu, der udkommer onsdag.

Rasmus Nøhr og kæresten havde set Susanne Biers ’Den skaldede frisør’ i biffen. Den romantiske film bragte sangeren i bryllupshumør, og han faldt på knæ for sin unge kæreste.

- Jeg skulle nok aldrig have fortalt andre, at jeg har friet. Jeg fik bagefter en sms fra hende, hvor der stod: ’du fører på dummekontoen, men du har sagt så mange andre søde ting, at det er ok. Vi bor langt fra hinanden, men jeg elsker hende meget højt, og jeg vil gøre alt for at få det til at fungere, siger Nøhr videre til ugebladet.

I ’Vild med dans’ har den altid smilende Rasmus formået at få folket med sig, mens det kritiske dommerpanel er mere reserverede overfor ham og meddanseren Karina Frimodt. Men folket må vente lidt med oplysninger om kæresten.

- Rasmus har ikke lyst til at tale så meget om sit privatliv. Det er ikke fordi, han vil være krukket eller gøre sig interessant. Rasmus ved godt, at han får ekstra opmærksomhed, når han stiller op i ’Vild med dans’. Han synes bare ikke, at han vil tale om det lige nu. Lige nu koncentrerer han sig om at danse, siger hans booker Thomas Nordquist til bt.dk.

Rasmus Nøhr har aldrig lagt skjul på, at det er svært - det med kærligheden. Derom handler en meget stor del af hans både vemodige og meget selvironiske tekster.

- Hvis kærligheden var en blomst, så havde jeg jo pisset på den, siger 40-årige Rasmus Nøhr, der for et par år siden mistede en kæreste på grund af et sidespring. Ifølge bt.dk’s oplysninger hedder den unge kvinde på billedet Sille.