Der er splittelse på det ene af de to 'Divaer i junglen'-hold.

Nynne Larsen var langtfra tilfreds, da aftenens afsnit af 'Divaer i junglen' løb over skærmen. Her følte hun, at hun havde fortjent den diamant, som holdet havde vundet, men det var de andre ikke enige i.

Derfor gik diamanten til Boris, da Mariyah med den afgørende stemme gav den til ham. Og det er Nynne i den grad utilfreds med. Det fortæller hun til Realityportalen.

»Jeg synes, det er mega latterligt, at Mariyah vælger at give Boris diamanten. Jeg synes, det er lavt, at hun ikke kan se bort fra den flirt, hun på det tidspunkt har haft med Boris i få dage,« siger hun og slår fast, at hun dog accepterer holdets beslutning.

»Som jeg siger i programmet, så synes jeg, at man skal tage udgangspunkt i den enkelte konkurrence, men jeg accepterer også, at flertallet vil noget andet.«

Holdet er splittet

At Mariyah valgte Boris, får Nynne til at tænke sig om en ekstra gang i forhold til, hvordan hendes taktik skal være på det splittede hold, der fik Frederik Fetterlein med i aftenens afsnit.

»Det får mig i hvert fald til at overveje, hvordan jeg selv vil spille fremover. Vores hold er jo lidt delt op i tre små grupper, som jeg lige pludselig synes er ret åbenlyse,« siger hun og fortsætter:

»Mariyah og Boris, der har deres flirt kørende, og Fetterlein og Nikita, da de kender hinanden hjemmefra – og så er der mig, der står alene. Så jeg overvejer, om jeg bare skal støtte Fetterlein og Nikita af den årsag, at Mariyah tydeligvis ikke støtter mig.«

Nynne vil dog endnu ikke ud med, om Mariyahs beslutning får konsekvenser senere på sæsonen.

»I må vente med at se, om jeg vil hævne mig senere i programmet,« slår hun fast.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Mariyah, men det har endnu ikke været muligt.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk