Irina Olsen er kendt som reality-stjerne, og så er hun også lykkedes som iværksætter, der blandt andet sælger sine egne skønhedsprodukter.

Alligevel afslører hun på sin instagram-profil, at hun nogle gange har svært ved at stå ved den, hun er.

Torsdag har hun lagt et billede på Instagram, hvor hun kun er iført en sort g-streng. Det gør hun af en helt særlig årsag.

' jeg bliver jo feisty (fyldt med kampgejst, red.) på alle vores vegne, for er der en af os, der skal kaldes for vulgær for en stor barm eller blive valgt fra pga. man er for curvy, så er det jo os alle det gælder, skriver hun i sit opslag og fortsætter:

'Og jeg får bare meget lange store trætte vulgære bryster af det... og af at brands glemmer at kvinder også kan bule ud i alle retninger!'

Hun fortæller, at hun sidste sommer slet ikke viste sig frem i badetøj på stranden i skræk for at være for vulgær.

'Jeg har dækket mig mere end nødvendigt til og sidste sommer ville jeg ikke engang vise mig i bikini på stranden, for ikke at tiltrække unødvendig opmærksomhed med min vulgære barm,' skriver hun.

Hun siger, at hun ikke engang vovede sig afsted i en såkaldt mommy-badedragt.

Det er dog ikke fordi, at kendissen ikke tidligere har turdet at vise sin krop frem.

Hun har nemlig også delt billeder på sociale medier, hvor hun har udtrykt sin utilfredshed over, at der er nogle mærker, som slet ikke fører tøj til piger i hendes størrelse.

Her kan man se Irina Olsen i en meget lille bikini, som hun påpeger nok kun ville holde til en meget kort strandtur.

Mange støtter den barmfagre kvindes budskab, og over 20 tusind har i skrivende stund liket opslaget.