Han lugtede stærkt at alkohol og havde blanke øjne. Ved hans side var en tom flaske tequila. Han svajede.

Ovenstående er de observationer, som en parkbetjent i november gjorde sig, da han i efteråret stoppede en trafikant, der kørte hensynsløst. De fleste af os kender trafikanten som The Boss.

Det var nemlig Bruce Springsteen, der 14. november kørte rundt i naturområdet Gateway National Recreation Area, og nu er rapporten fra episoden blevet offentliggjort af Fox News.

Dermed er langt flere detaljer, end det var tilfældet onsdag, også kommet frem.

Således beskriver betjenten, at han klokken 20.20 New Jersey-tid under en fodpatrulje observerede en mand, der stod i parken og drak et shot tequila.

Manden satte sig herefter på sin motorcykel. Satte i gang.

Det er ikke tilladt at drikke i parken, så parkbetjenten tog kontakt. Konstaterede, at manden var ingen ringere end Bruce Springsteen.

»750-milliliter-flasken, som han lige havde drukket et shot af, var helt tom. Jeg spurgte Springsteen, om han var på vej væk, og han bekræftede, at han var på vej ud af parken,« noterede parkbetjenten.

På tidspunktet forklarede musikeren ifølge rapporten, at han de seneste 20 minutter havde indtaget to shots tequila. I sin rapport skriver betjenten dog:

»Springsteen lugtede stærkt af alkohol, og hans øjne var helt blanke.«

Stjernens umiddelbare fuldskab fik betjenten til at udføre en række test på ham. Blandt andet tjekkede han Bruce Springsteens øjne og bevægelser, og på den baggrund fik betjenten et klart indtryk af, at han var fuld.

»Springsteen svajede tydeligt frem og tilbage, mens jeg tjekkede hans øjne.«

»Springsteen tog i alt 45 skridt under en gangøvelse i stedet for de 18, han var blevet instrueret i at tage,« lyder det i rapporten, der afsluttes:

»Springsteen nægtede at puste i en alkoholtest.«

Herefter blev stjernen anholdt. Sigtet for spritkørsel og hensynsløs kørsel samt for at have indtaget alkohol i området. Og nu skal han altså inden længe i retten.

Det vides ikke konkret, hvornår Bruce Springsteen indtager den lidet flatterende anklagebænk, men sikkert er det, at retsmødet kommer til at foregå virtuelt senere på måneden.

Selv har han endnu ikke kommenteret sagen, men bilproducenten Jeep, som han har lavet en længere reklame for, har sat ord på situationen.

Reklamen fik premiere under søndagens Super Bowl, men den er i kølvandet på nyheden om Bruce Springsteens forestående tur i retten trukket tilbage.

»Det ville være upassende for os at kommentere detaljerne i en sag, som vi kun har læst om, og mens vi endnu ikke kan uddybe,« har en talsmand for Jeep udtalt.

»Men det er også rigtigt, at vi må stoppe vores reklame fra kampen, indtil de faktiske begivenheder er blevet fastslået.«

Bruce Springsteen er ikke tidligere straffet.