»Det var noget rigtig lort! Nu var der ingen vej tilbage.«

Sådan lyder det fra den tidligere DR-vært og nuværende podcastvært David Mandel i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Her fortæller han, hvordan han i 2014 havde en kortvarig affære, hvor han var sin daværende kæreste gennem fem år – sin nuværende hustru – utro tre gange.

En affære, der sluttede, fordi David Mandel blev smittet med en kønssygdom og derfor blev nødt til at lægge alle kort på bordet.

»På det tidspunkt ved jeg godt, at nu bliver jeg nødt til at fortælle det til Camille,« siger han i podcasten.

Her afslører han også detaljer om, hvordan affæren startede i første omgang.

Ifølge David Mandel gik forholdet mellem ham og Camille Gudmand Lange dårligt, og derfor valgte han en dag at skrive til en fremmed kvinde på Facebook.

Efter at have skrevet sammen med hende i nogen tid mødtes de i forbindelse med en bytur.

Efterfølgende mødtes de to gange yderligere og stoppede umiddelbart kun med at se hinanden, fordi en kønssygdom kom ind i billedet.

»Jeg tror, jeg holdt mit forhold ud i strakt arm, for ellers ville den dårlige samvittighed æde mig op,« siger David Mandel til spørgsmålet om, hvordan han kunne finde på at være utro.

»Jeg sagde til mig selv, at mit forhold da også gik ad helvede til. Det var en slags retfærdighedsgørelse over for mig selv, fordi jeg indeni udmærket godt vidste, at jeg var en kæmpe idiot og havde gang i noget, jeg ikke kunne tillade mig,« fortsætter han.

I '112 for knuste hjerter' fortæller David Mandel også, at hans kæreste, som han siden er blevet gift med, reagerede roligt på nyheden.

Hun hverken kastede med ting eller råbte af ham, men spurgte ham bare: 'Hvorfor?'

Efter at have talt ud besluttede parret sig for at forsøge at komme gennem krisen sammen, men kort efter gik de alligevel fra hinanden.

»Det er mig, der går fra hende, fordi jeg kommer frem til, at vores problemer, der gjorde, jeg var utro, ikke var løst. Nu havde jeg bare proppet endnu flere problemer ind i vores forhold,« siger David Mandel i podcasten.

Her fortæller han dog også, at bruddet kun nåede at vare i tre uger, fordi han alligevel ikke kunne undvære Camille Gudmand Lange.

»Jeg befandt mig et sted, hvor alle mine tanker – uanset om jeg var vågen eller sov – kredsede om Camille,« siger han og fortæller, at han begyndte at tænke meget over, om hun var sammen med andre mænd.

»Det måtte hun selvfølgelig gerne, men det var en forfærdelig tanke. Og skammen var forfærdelig. Den følelse af at vide, at det var min skyld.«

Heldigvis tog Camille Gudmand Lange ham tilbage, og siden da er det gået ret godt for parret.

I hvert fald blev de i 2017 gift, og i dag har de to børn – en søn på fem år og en pige på et år.

Camille Gudmand Lange fortalte i 2017 om utroskaben i forbindelse med P3-programmet 'David og Maria bytter liv'.

Her sagde hun blandt andet, at hun vidste med det samme, at hun ville tilgive ham, men at det ville kræve, at han beviste, at han virkelig ville hende.

Du kan se det fire år gamle klip herunder: