Det er ikke unormalt, at mænd og kvinder lægger sig under kniven eller får en sprøjte med lidt botox her og der for at fjerne de værste tegn på, at man er blevet lidt ældre.

Det er dog ikke alle, der tør at indrømme det. Men det gjorde Annette Heick onsdag via sin Instagram-profil.

Den 45 år gamle tv-personlighed, der skal være vært for dette års Melodi Grand Prix, fortalte, at hun er begyndt at få botox-behandlinger, fordi hun ser rynket ud på skærmen, når hun får sin 'tv-makeup' på.

'Vi arbejder os stille og roligt frem med bittesmå dråber af botox, og billedet til venstre viser virkningen efter fire dage. Vi er stadig i småtingsafdelingen, men det har jeg det nu helt fint med. Jeg er ikke flov over at hente en smule hjælp,' skrev hun i sit ærlige opslag, der i skrivende stund har fået over 500 'likes' på Instagram.

Og torsdag morgen giver den fire år ældre tv-kollega Puk Elgård sin holdning til kende i rynke-debatten på sin egen Instagram-profil. Hun starter med at fortælle, at hun både holder af og respektere Annette Heick.

Der er bare et lille men.

'Du skriver, at pga dit job foran tv-kameraet og den makeup man bruger, har du fundet det nødvendigt med BOTOX. Jeg synes man skal hælde alt den BOTOX i knolden man vil, hvis det er det der duer for en selv, men jeg vil gerne slå et slag for, at os der beholder rynkerne, også kan ses i fjernsynet. Jeg fylder 49 i morgen og kører nu som vært på 22' ende år og er helt klart blevet ældre at se på, men jeg er glad for at være den jeg er. Også selvom jeg skulle blive den eneste rosin på skærmen. Kram.'

Det opslag har i skrivende stund over 1.200 'likes'.

Du kan se begge opslag her: