Kendisfrisør Dennis Knudsen, 50, står frem og fortæller, at han har købt sex af og til, lige siden han ringede efter den første 'call guy' i LA.
Kendisfrisør Dennis Knudsen, 50, står frem og fortæller, at han har købt sex af og til, lige siden han ringede efter den første 'call guy' i LA. Foto: Nikolai Linares
At kendisfrisør Dennis Knudsen i tirsdagens BT fortæller, at han mange gange har købt både kvinder og mænd til sex, bliver rost af Kikki, som selv lever som prostitueret.

- Jeg synes, det er fedt, at Dennis Knudsen står ved det. Det er der flere, der burde gøre, lyder det fra 31-årige Kikki, der arbejder som prostitueret i København, til bt.dk

Kendisfrisørens afsløring af, hvordan købesex har været en fast del af hans liv, siden han som ung fyr midt i tyverne i LA ringede efter en ‘call fyr’, falder i forbindelse med selvbiografien 'Dennis Knudsen - Jeg dør kun én gang!, der udkommer onsdag.

- Det er er rigtig flot af ham at erkende, at han køber sex. Og han er langt fra den eneste. Jeg ser alle typer, siger Kikki, der tager hatten af for hans ærlighed.

Til BT fortæller Dennis Knudsen oveni købet, at det faktisk er ret moderne, når man er flere kammerater, der skal have en fest’, som han siger.

Og det udsagn bakkes op af Kikki.

- Dennis Knudsen har helt ret, det er bare de færreste, der vil indrømme det. Mine kunder er fantastiske, dejlige og ordentlige mænd med styr på økonomi og job. Ofte tager de forbi mig på vej hjem til familien fra arbejdet. Sådan nogle 70-årige truckere er der til gengæld ikke mange af, siger hun.

Kikki bifalder især, at Dennis Knudsen lægger vægt på, at han er stærk modstander af prostitution, der ikke er af egen fri vilje, men skyldes tvang eller narko-afhængighed. Derimod mener han, at der skal være respekt omkring mennesker, der vælger at sælge deres krop af egen fri vilje.

Det er nemlig, hvad 31-årige Kikki selv gør, siger hun.

- Jeg begyndte tidligt som 22-årig af nysgerrighed, mens jeg var i gang med en videregående uddannelse. Der var ingen, der tvang mig. Jeg var i gang med en uddannelse og havde ikke tid til en kæreste. Men så prøvede jeg det af og mødte en masse søde mænd, der kunne give mig det, jeg ville have plus nogle gode lommepenge, siger hun til bt.dk

To videregående uddannelser


Kikki fuldførte sin uddannelse uden studiegæld eller lån til lejlighed. Dernæst besluttede hun sig for at tage endnu en videregående udannelse.

- Ja, det blev til en mere, og det havde jeg ikke haft råd til, hvis jeg ikke havde haft min sidetjans. Bagefter valgte jeg så at leve af at være prostitueret på fuldtid. Mine arbejdstider er fleksible, jeg er min egen chef, og jeg tjener en del over, hvad jeg kan få andre steder. Og hvem ved, det kan sagtens være, at det bliver til en tredje og fjerde uddannelse. Uden studielån vel at mærke, siger hun.

At folk bliver forargede over Dennis Knudsens holdning til ‘ludere og trækkerdrenge’ forstår den 31-årige prostituerede ikke.

- Nej, jeg kan faktisk ikke forstå, at folk bliver sure over det. Som oftest er det folk som aldrig har prøvet det, der udtaler sig om det. Dennis Knudsen er lige omvendt, for han har jo prøvet det selv og må vide det, slår hun fast.

Dennis Knudsens biografi 'Man dør kun én gang!' udkommer på onsdag på forlaget Turbulenz.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.