Janni og Simon Spies blev gift i 1983. Simon Spies forevigede dagen, så han kunne vise en film til sin mor, der ikke kunne deltage i brylluppet.
Janni og Simon Spies blev gift i 1983. Simon Spies forevigede dagen, så han kunne vise en film til sin mor, der ikke kunne deltage i brylluppet.
Rejsekongen Simon Spies var så ked af, at hans mor ikke kunne deltage i sit og Jannis bryllup, at han optog en meget privat video til hende.

For snart 30 år siden blev et af de mest omtalte kendis-bryllupper afholdt i Holmens Kirke i København, da den 61-årige rejsekonge Simon Spies fik sin purunge Janni Brodersen, der arbejdede som piccoline i Spies Rejser.

Det forevigede Simon Spies ven og tv-producer Stig Holbøll Hasner, og i filmen ser man små interviews med Jannis far og mor og bider fra aftenen før brylluppet på Hotel Richmond, hvor Jannis nærmeste var samlet.

dkdengang


Filmen 'Et ikke helt almindeligt bryllup'  bliver vist tirsdag d. 1. januar klokken 21.00 på DK4, fordi produceren vil give seerne et unikt indblik i den store dag.

- Det var jo en verdensbegivenhed i Danmark det år, og jeg synes, tiden nu er inde til, at alle skal have chancen for at opleve hele virakken, forklarer Stig Holbøll Hasner, der i dag er direktør for og indehaver af DK4 i en pressemeddelelse.

I filmen får vi indblik scener fra morgenen på selve bryllupsdagen, hvor Simon Spies ligger i sin seng i hotel-suiten på Hotel D'Angleterre og ender med at forlade den fuldt påklædt og tager videre til ankomsten ved Holmens Kirke. Den slutter med brudevals og brudekage ved bryllupsfesten i Conair Hangaren i Dragør, som var Spies flyselskab.

Simon Spies døde allerede året efter i 1984.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.