Det er for de fleste en speciel ting, når man for første gang møder sin svigerfamilie. De fleste er formentligt også lidt ængstelige over mødet med sin udkårnes familie, som skal 'godkende' en.

Og den omstridte Durek Verrett har nu mødt sin kongelige svigerfamilie.

Det fortæller han i et interview i denne uges Billed-Bladet.

Det gjorde han i forbindelse med den norske grundlovsdag 17. maj, da kong Harald og dronning Sonja inviterede børn, svigerbørn og børnebørn til frokost på slottet i Oslo.

Og efter alt at dømme gik det ganske godt. Den 44-årige selvudnævnte shaman med store åndelige evner afslører nemlig sin kærlighed over for dem.

»Jeg kan helt sikkert sige, at det er vidunderligt at være sammen med hendes familiie,« siger han og fortsætter:

»Jeg elsker dem. Jeg elsker dem virkelig.«

Prinsesse Märtha Louise afslører også, at hun har mødt sin svigerfamilie. Dem er hun ligeledes begejstret for.

»Jeg elsker hans familie. Det var vidunderligt og virkelig sjovt. De er meget åbne og direkte, og det elsker jeg,« siger den 47-årige prinsesse.

Og ifølge Durek Verrett var følelsen gengældt.

Parret har været gransket af de norske medier, som i den grad sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt hun kan danne par og drive forretning med en kontroversiel skikkelse som shaman Durek Verret.

Han har eksempelvis påstået, at han kan helbrede diverse alvorlige sygdomme. Men norske og svenske videnskabsmænd er skeptiske og savner dokumentation for Durek Verretts påstande.

Professor Steinar Westrin siger til den norske avis Dagbladet, at han altid advarer sine patienter mod at modtage den slags behandling, og at det bekymrer ham, at Verretts alternative behandlinger er kommercielle.

Den svenske professor Dan Larhammar fra Uppsalas Universitet er mere kontant:

»Durek hævder noget, som ikke har støtte i videnskaben. Så afkoder han kunden. Der er stor risiko for, at dette er farligt for patienten,« siger han til avisen.

»I bedste fald giver det en placeboeffekt, i værste fald kan det bidrage til at forværre alvorlig sygdom,« tilføjer han.