Lyt til artiklen

Torsdag gennemgik Dennis Knudsen en forælders værste mareridt.

Fra Sankt Povls Kirke i Korsør bisatte han sin to måneder gamle datter Naomi, der led vuggedøden.

Ved begravelsen fortalte Dennis Knudsen til B.T., at datteren er blevet obduceret, og det blev konkluderet, at den lille pige var død af vuggedød.

Siden det pludselige tab af datteren er han blevet omgivet af kærlighed fra nær og fjern – og én af de mange, der er kommet Dennis Knudsen til trøst, er prinsesse Marie.

Prinsessen sendte en fin buket blomster med et stort bånd med sit monogram på i anledningen af bisættelsen, bekræfter kendisfrisøren over for B.T.

»Jeg er meget taknemmelig for alle de smukke blomster,« understreger Dennis Knudsen.

Kendisfrisøren og prinsessen kender hinanden fra 2008, hvor Dennis Knudsen satte prinsesse Maries hår, da hun blev gift med prins Joachim i Møgeltønder Kirke.

Og siden har de to fastholdt et godt forhold, forklarer Dennis Knudsen nu.

»Det er godt, professionelt og privat, vi har arbejdet sammen siden deres bryllup,« lyder det fra den 58-årige frisør.

Prins Joachim og Marie Cavallier bliver viet ved bryllup i Møgeltønder d. 24. maj. Prins Joachim vinker, da brudeparret kører ad Slotsgaden til Schackenborg i Krone 41, en Bugatti Coupe Napoleon.
Prins Joachim og Marie Cavallier bliver viet ved bryllup i Møgeltønder d. 24. maj. Prins Joachim vinker, da brudeparret kører ad Slotsgaden til Schackenborg i Krone 41, en Bugatti Coupe Napoleon. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Blomsterne fra prinsesse Marie var blot en buket blandt mange tanker og gaver, der har fundet vej til Dennis Knudsen, siden hans nyfødte datter Naomi pludseligt gik bort natten til 1. november i år.

Efter bisættelsen fik de mange buketter fra bisættelsen plads i Dennis Knudsens have, viste han i et opslag på Instagram og fortalte, at Naomi 'ser ned i vores have og sender os masser af kærlighed'.

På Instagram har kendisfrisøren ligeledes to gange takket for al kærligheden, han har modtaget i forbindelse med tragedien.

Dennis Knudsen er alenefar til sine fire børn, herunder også Naomis tvillingesøster Aura, samt sønnerne Lucas og Noah på tre og et år, som er blevet født af en anden amerikansk rugemor end tvillingedøtrene.