Det kan godt være, at man er blevet sagsøgt for 150 mio kr. og ligger i bitter strid med sin eks-kone. Men fejres, det skal man, når man fylder 70.

Det mener fødselaren Christian Kjær, som netop nu holder stor reception i anledning af sin runde 70 års dag.

BM

Retsopgøret med sin eks, Janni Spies, og udsigten til måske at blive 150 mio. kr. fattigere, er tydeligvis glemt for en stund, for det er en veloplagt Chr. Kjær i højt humør, der tager imod de mange gæster til sin reception på sin landejendom Sandbjerggaard.

Blandt gæsterne var prins Henrik, der ankom i sin sædvanlige storsmilende form med ordene.

- Er det en stor reception, er det en stor mand, sagde Henrik ved sin ankomst

Måske skyldes fødselarens store overskud, at han i morgengave fik en massage, som han allerede benyttede sig af før de første gæster ankom kl.15.

- Det var en parmassage, men så var den ene massør syg, så jeg ofrede mig og lod Christian få den. Det er trods alt ham, der har fødselsdag, fortæller Kjærs kæreste og mor til hans yngste barn, Susan Astani.

Der kan også ligge noget helt andet til grund for det høje humør. Chr. Kjær og Janni Spies' fælles søn, Christopher på 16 år, er flyttet fast hjem til sin far. Førhen har han boet mest hos sin mor, Janni, men nu har han altså valgt at bo permanent hos Chr. og Susan Astani på Sandberggard.

- Det skete for et par uger siden, og det er da fantastisk. Han har altid været en del hos os, men nu er det fast, lyder det fra Susan Astani, som afslører, at sønnen har fået motionsrum i kælderen, som både han og farmand benytter sig af.

Netop denne flotte Sandbjerggaard i Hørsholm, som Christopher bor på nu, er et af de helt store omdrejningspunktet i den bitre strid, Christian Kjær ligger i med sin eks-kone Janni Spies. Hun kræver flere millioner igen for restaurering og forskønnelse af Sandbjerggaard, som hun betalte under deres ægteskab.

Om hun får medhold, må vi vente og se, når dommen falder i Østre Landsret 11.juni.