Adam Price prøver Tivolis nye opdaterede radiobiler. Men det bliver der ikke tid til, når sæsonen går i gang. Både Adam og James Price har nemlig travlt med musik, teater, film og revyer ved siden af deres to restauranter.
Adam Price prøver Tivolis nye opdaterede radiobiler. Men det bliver der ikke tid til, når sæsonen går i gang. Både Adam og James Price har nemlig travlt med musik, teater, film og revyer ved siden af deres to restauranter. Foto: Torkil Adsersen

Brødrene Price indtager Tivoli med en ny restaurant. Men selvom de lægger navn til, skal man ikke forvente at se dem i restauranten

Når Tivoli slår de store gitterporte op til endnu en sæson i den gamle have, er det blandt andet med de populære Price-brødre som trækplaster. James og Adam Prices anden restaurant kommer til at ligge lige ved Glassalen og vil byde på smørrebrød og gamle danske livretter. Men hvis gæsterne tror, brødrene selv har haft hænderne i maden, kommer de til at tror om igen.

- Vi har jo gang i alle mulige ting ved siden af. Vi vil ikke holde op med at lave musik, teater og film, så vi kan kun være i restauranten, så ofte som tiden tillader det, siger lillebror Adam Price. 

LÆS MERE:

Nu rykker Brødrene Price ind i Tivoli

- Men vi vil prøve at være der til at modtage gæsterne, præsentere maden og have en finger på pulsen. Vi skal være en del af ånden på stedet, siger han og indrømmer, at de kun har de arbejdsopgaver, de selv synes, er sjove.

- Alt hvad der hedder restaurantdrift, lønprocenter og personaleforhandling har vi professionelle til. Så kan vi koncentrere os om stilen, stemningen og atmosfæren på stedet.

Kultpersoner

Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, lægger ikke skjul på, at de to tv-kokke alligevel er gode navne for haven.

- Det kommer til at betyde rigtig meget for Tivoli. Jeg forventer, at mange tager til København og slår det sammen med et besøg i restauranten her hos os for at se dem. De er jo blevet lidt kult, de to, siger Lars Liebst. 

LÆS MERE: 

Ansatte hos tv-kok klager over forholdene

Adam Price har også store forventninger til samarbejdet. Men fremtiden tør han ikke spå om.

- Jeg tror ikke, man skal gå ind i restaurationsbranchen, hvis man forventer, at man skal have økonomisk overskud fra første år. Vi gør det her, fordi vi har en barnlig glæde ved det professionelle køkken, siger han.

Ingen østers

På det seneste har brødrenes restaurant i Rosenborggade været heftigt omtalt, fordi en række gæster blev syge af dårlige østers. Og Adam Price afviser da også, at der kommer østers i den nye restaurant.

- Men det skyldes ikke den sag. Det passer bare ikke ind i konceptet. Vi får østers igen på Rosenborggade. Selvfølgelig. Vi er ikke blevet bange for østers, smiler han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.