PRESSENÆVNET KRITISERER BT FOR DENNE ARTIKEL. SE PRESSENÆVNETS KENDELSE HER.

Efter syv års pause er Linie 3 tilbage på sporet.

Den populære trio iniviterer til pressemøde torsdag i Grøften i Tivoli. Her vil de ifølge bt.dk's oplysninger afsløre planerne for comebackturné til næste år.

Bt.dk kan allerede i dag afsløre, at Linie 3s kommende turné indledes i april 2012 med et show i Tivolis Glassal, hvor de tidligere har fejret store triumfer. Strategisk placeret umiddelbart efter Ørkenens Sønners danmarksturné. Derefter forsætter Linie 3 med optrædener i større danske byer.

Allerede i juli 2010 kunne bt.dk afsløre, at noget var i gære. Ved nytårstid pustede Linie 3 så selv til ilden, da man pludselig kunne se på nettet, at deres site var "under rekonstruktion".

Ingen tvivl om, at gendannelsen kommer belejligt, specielt for Thomas Eje efter det mislykkede Las Vegas-eventyr og Anders Bircows ditto pyramidespils-lignende investering.

- På et tidspunkt kan Bircow og Eje skimte bunden i pengetanken. Preben Kristensen har et helt andet forhold til penge end de andre to og har bedre forstået at placere sine penge. Desuden har han jo løbende haft mange opgaver. Preben gør det, fordi han har lyst, og fordi han synes, han skylder sig selv og de to andre at gøre det, siger en velorienteret branchekilde til bt.dk.

- I øvrigt har de tre lovet deres afdøde manager og mentor Niels Wenkens at give Linie 3 et værdigt farvel på et eller andet tidspunkt, siger kilden.

PRESSENÆVNET KRITISERER BT FOR DENNE ARTIKEL. SE PRESSENÆVNETS KENDELSE HER.

Rettelse: 'Bt.dk skrev d. 22. marts 2011 i artiklen 'Preben hjælper de to venner i nød', at Anders Bircow havde mistet penge ved 'mislykket spekulation i pyramidespil'. Det er ikke tilfældet. B.T beklager.