Den kendte tv-vært, Poul Thomsen, fortæller i en ny bog, at han ikke deltog i hverken sin ekskones eller søns begravelse.

Det er således en særdeles åben og ærlig 80-årig, der ser tilbage på et liv, der har indeholdt ufattelige sorger.

'Jeg var hverken til Hannes eller Mortens begravelse. Igen kan det synes følelseskoldt, men jeg havde mine grunde. Jeg fik at vide, at Sus (Susanne, Poul Thomsens kone, red) ikke var velkommen til Hannes begravelse, og det blev jeg vred over, både på hendes og mine egne vegne.'

'Nu var vi gift, og hvis min hustru ikke var velkommen, ville jeg heller ikke komme,' fortæller han i den nye bog, ‘Poul Thomsen - Dus med livet’ og fortsætter:

‘Det var det samme til Mortens begravelse. Jeg fik at vide, at jeg godt kunne møde op i kirken, men at jeg skulle køre igen bagefter. Jeg fik at vide, at jeg ikke var velkommen bagefter, selvom jeg var hans far.’

Både Poul Thomsens ekskone, Hanne, og sønnen Morten, der blev 47 år, valgte med få års mellemrum at tage deres eget liv. Begge kæmpede med psykiske problemer.

Poul Thomsen, der var særligt kendt for sin værtsrolle i DR-programmet ‘Dus med dyrene,’ har stadig sin søn, Mads.

Bogen udkommer 21. september.

Den 80-årige Dus med dyrene-vært Poul Thomsen er ikke i tvivl om, at hunde kan forstå mere, end hvad vi mennesker umiddelbart tror.
Den 80-årige Dus med dyrene-vært Poul Thomsen er ikke i tvivl om, at hunde kan forstå mere, end hvad vi mennesker umiddelbart tror. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Hvis du kæmper du med svære tanker kan du anonymt ringe til Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04.