Poul Glargaards datter, Mette Glargaard Andersen, fik sig en overraskelse, da hun besøgte den afdøde skuespillers gravsted for første gang i torsdags. Hun opdagede, at han er begravet det samme sted som hendes mor.

Det skete, da hun sammen med sin mand ville besøge faderens sidste hvilested.

45-årige Mette Glargaard Andersen var ikke inviteret med til bisættelsen, da han døde i slutningen af oktober. Kun 18 af de nærmeste var inviteret med, og det inkluderede ikke datteren, som havde slået hånden af sin alkoholiserede far.

Men i sidste uge ville hun altså besøge stedet, hvor hendes fars urne var gravet ned. Hun vidste, at det var i De Ukendtes Grav på Solbjerg Kirkegård på Frederiksberg, men hun og manden kunne ikke finde stedet, da de gik rundt på kirkegården.

- Endelig fandt vi en sød gartner, som vi spurgte om vej og hun kunne fortælle, at krematoriet og De Ukendtes lå på den anden side af Roskildevej. Vi skød genvej gennem kirkegården og kom ud lige ved blomsterbutikken – og det var syret, for i det øjeblik jeg så indgangen til den allé, der fører op til krematoriet og De Ukendtes, gik det op for mig, at min far ikke lå på Solbjerg kirkegård, men i Birkelunden – hvor min mors urne blev sat ned for 20 år siden, skriver Mette Glargaard Andersen på sin internet-blog.

Mette Glargaard Andersen var i forbindelse med sin fars død i medierne for at fortælle om far-datter-forholdet, der gik i vasken for fem år siden, fordi hun ikke længere magtede sin fars alkoholmisbrug og opførsel.

Alligevel er hun tilsyneladende glad for at hendes mor og far nu er genforenet i graven.

- For på trods af vold, druk og skænderier, er hun den eneste kvinde min far ALDRIG har kritiseret overfor mig. Han sagde altid, at hun var kvinden i hans liv og at de stadig havde levet sammen var det ikke for alkohol. Om det var sandt eller en hvid løgn for at gøre mig glad ved jeg ikke – og i bund og grund er det fløjtende ligegyldigt – jeg kan leve med løgnen og varme mig ved tanken om at det – måske – er sandt, skriver Mette Glargaard Andersen i blog-indlægget, som hun kalder 'Min far og mor sammen igen'.

- Nu ligger de der sammen – mellem birketræerne, som drysser deres blade ned over plænen. Næste gang jeg tager derud, vil jeg tage en Bloody Mary og en Hof med og hælde ud i græsset som en hyldest til de to mennesker, som havde alle odds imod sig og som prøvede, men ikke lykkedes med den største ting af alle – at skabe en familie i kærlighed, slutter datteren sin blog om sine forældres genforening.

Poul Glargaard blev fundet død i sin lejlighed i oktober, hvor han havde begået selvmord i en cocktail af piller og sprut. 69 år blev han. Han havde efterladt sig et afskedsbrev til sin datter, hvor han efterspurgte tilgivelse af datteren.

Poul Glargaard var især kendt for sin rolle som Severinsen i tv-julekalenderen ’Jul i Gammelby’ og for rollen som den ubehagelige far i serien ’Alle elsker Debbie’.