Ansigtstatoveringer. Go eller no go? For den amerikanske rapper Post Malone er det et klart go. Han har nemlig adskillige af slagsen.

For Post Malone er ansigtstatoveringer dog ikke kun et modevalg. Næ, der ligger mere bag de mange blæk-værker, han har fået foreviget i ansigtet.

»Jeg er en røvgrim motherfucker,« fortæller han i et interview med GQ Style. I denne måned pryder han magasinets forside, og han fortæller i den forbindelse om sine tanker om netop tatoveringer.

Han fortsætter:

Post Malone optrådte nytårsaften 2019 på Times Square i New York. Her med de seneste tatoveringer.
Post Malone optrådte nytårsaften 2019 på Times Square i New York. Her med de seneste tatoveringer. Foto: JEENAH MOON
Vis mere

»Ansigtstatoveringerne kommer måske fra et sted med usikkerhed over, hvordan jeg ser ud. Derfor har jeg fået lavet noget i ansigtet, for så kan jeg kigge på mig selv og sige 'du ser cool ud', og så får jeg en smule selvtillid, når det kommer til mit udseende.«

Hele 'Rockstar'-sangerens krop er dækket af blæk. Faktisk har han næsten 70 tatoveringer.

Blandt andet har han et portræt af John F. Kennedy jr. på sin hånd, et portræt af Johnny Cash på overarmen og en ørn på halsen. Dertil kommer en masse andre portrætter, tekstbidder og andre figurer.

Det er dog tatoveringerne i ansigtet, der er de mest iøjnefaldende. For nylig tilføjede han da også yderligere to til samlingen: Et blodigt savblad og en middelalderlig stridshandske med en morgenstjerne i hånden.

Også rapperens arme er nærmest sorte af blæk-motiver. Her fotograferet i marts 2020.
Også rapperens arme er nærmest sorte af blæk-motiver. Her fotograferet i marts 2020. Foto: SUZANNE CORDEIRO
Vis mere

»Siden jeg var dreng, har jeg altid været besat af riddere og middelalderen, det gamle Egypten og Rom og sådan noget,« fortæller han om baggrunden for sidstnævnte.

Derudover står der på tværs af hans ansigt  lige under øjnene 'always' og 'tired' - altså 'altid træt'.

Om de tatoveringer har han tidligere forklaret følgende:

»Jeg ville have noget, hvor ordene var lige lange, hvad angår bogstaver. Jeg kan jo se, at 'always' er længere end 'tired', men jeg tror, jeg var træt (da jeg fik dem lavet, red), så jeg tænkte ikke over det.«