Når DR P3s populære morgenprogram 'Go' Morgen P3' vender tilbage efter sommerferien, bliver det med nye værter i studiet.

Det fortæller værterne, Tue Blædel og Tony Scott, i mandagens program. På Instagram fortæller medvært Sara Bro desuden, at hun også stopper som vært på programmet. Det skyldes, at hun for tiden gennemgår flere operationer.

'Jeg har besluttet at lytte til min læge og stoppe med at sende Go’Morgen P3 for at få ro til at komme igennem de sidste operationer. Lige siden jeg startede på Børneradio på P3 i 1995 har det været min drøm at komme til at være vært på det største på program på P3,' skriver hun og kalder beslutningen 'mega svær'.

Ved ikke hvad fremtiden bringer

Den 44-årige radiovært har tidligere åbent fortalt, at hun i 2017 fik fjernet begge sine bryster som følge af et forstadie til brystkræft - for efterfølgende at få indsat implantater. Det kræver flere operationer endnu, og det er derfor, hun nu opgiver værtsrollen.

»De to store operationer er overstået. Det var dem, der gjorde mega ondt og var virkelig langvarige. Nu skal brysterne gøres mere naturlige. Jeg skal have taget fedt fra et andet sted på kroppen og have puttet det op i brysterne,« fortalte hun i programmet tilbage i januar.

'Jeg savner allerede at at sende sammen med jer, bedste lyttere i verden, og jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal lave efter sommerferien...', skriver hun på Instagram.

På Instagram fortæller Tony Scott også, at han stopper som vært.

'Og så til en nyhed fra vores egen lille annanasjuice.. og det er desværre en lidt ærgerlig nyhed, for vi, Tue og jeg stopper på morgenen. Og som par på P3. Det har været 5-6 skønne år med en fantastisk ven og kollega. Og det er lidt trist, i hvert fald for os. For vi har haft det fedt med at lave radio til jer!,' skriver han blandt andet.

Programmet relanceres senere på året

Det er endnu uvist, hvem der erstatter værterne på programmet, der med 797.000 ugentlige lyttere er P3s mest populære.

Efter sommerferien tager Line Nikolajsen og Anders Hagen over som værter på programmet. Dem kender lytterne allerede som afløsere. Til august vil programmet derfor fortsætte som lytterne kender det.

Men senere kommer der større forandringer, fortæller redaktionschef på P3, Tine Maria Borresø.

»Go’ Morgen P3 er et vigtigt program for os, og derfor vil jeg ikke afsløre for meget. Men jeg kan fortælle, at vi gennem flere måneder har været i gang med styrke P3 med et endnu stærkere fokus på den engagerende journalistik, der spejler unges liv, interesser og udfordringer. Nu er tiden kommet til ’Go Morgen P3’. Sara Bros melding om, at hun ikke kan fortsætte betyder, at vi rykker relanceringen af ’Go Morgen P3’ frem. På et tidspunkt efter sommer kommer vi derfor til at lancere et markant nyt ’Go Morgen P3’ med stærk nysgerrig journalistik og underholdning leveret af et helt nyt hold bag mikrofonen,« siger hun til B.T.

Søger I efter nye værter?

»P3 er altid på jagt efter nye talenter. Vi er stedet, der føder nye radiotalenter, og det vil vi fortsat være,« siger Tine Maria Borresø.

Andre læser også